Şimdi Ara

kadıköyde zurna dürüm[SS'li] (yeni fotolar geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
7.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Basıyolar soğanı neidüğü belirsiz horoz etinin içine. Mikrop yuvası bi dükkan. Göz boyama, kandırmaca. Tavsiye etmem paranıza yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Basıyolar soğanı neidüğü belirsiz horoz etinin içine. Mikrop yuvası bi dükkan. Göz boyama, kandırmaca. Tavsiye etmem paranıza yazık.

Gitmeyi düşünüyorum bu yorumdan sonra :S soğudum :|
  • Aslında 70 cm olmasının bir esprisi yok. Lavaşı o kadar ince ki yerken mutlaka sağından solundan yırtılıyor. Ayrıca çoğu yer zaten çift lavaş yapıyor dürümü. Yani küçük ama lavaşı kalın. Kısaca zurna dürümle milletin doyması bana göre biraz psikolojik.
    İç malzemesine gelince; lahana falan koyuyorlar içine Adama lahana yeşillik falan olmasın dediğimde abartmıyorum neredeyse içini boş getiriyordu.
    Resme bakılınca hijyenden bahsetmeye gerek yok zaten.
    Bi tavuk dürüme 5TL veriyorsanız zaten en lezzetlisini yiyebilirsiniz başka yerde. Zurnaya gerek yok.
  • Dükkan leş atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel görünüyor ya of of off
  • 70 cm dürüm mü

Yirim

• bu gün tekrar gidip yedim arkadaşlar 18 kilo vermiştim şu an vicdan azabından bir zurna daha alıp soda şişesi tarzı bir intihar girişiminde bulunacağım.
  • Erdal usta candir

• O görüntüden sonra insanın yiyesi gelmiyor nasıl pis biryer öyle orası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraEski_

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

kadıköyde zurna dürüm[SS'li] (yeni fotolar geldi)

kadıköyde zurna dürüm[SS'li] (yeni fotolar geldi)

https://eksisozluk.com/kadikoyde-yemek-yenecek-yer--1597573?focusto=30881419

Lan

burası neresi

• dürüm tavuk döner abartmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

hijyen 2/10 (cok da mühim değil)

• Konu dışında kalmaya devam etse efsane olurmuş konu
  • Dün gene gittim de tadı aynı bir farklılık yok yalnız 2 senede benim mide genişlemiş sanırım önceki yediğimde ölüyorum zannetmiştim bu sefer yediğimde acaba bir tane de yarım mı yesem diyip sonra vaz geçtiğim durumdaydım.
  • Zurna yememis adam gelmis pis diyor, ula bisey dicem olmayacak sanki adam oraya su marka bu marka diyince cok sağlıklı oluyor. Pakete giren hersy nasil yapilir ben biliyom. Tat da eti de calistim ben o böcekleri bilmem neleri bana sorun bana ;) bunlar candir can hic degilse gozunuz goruyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.