bu hitabetle konuştuğun sürece evrenin sırlarını da açıklasan seni bir yerlerine takan olmaz ufaklık. sen henüz kakanı yaptıktan sonra anne bitti diye bağıran ufacık bir çocukken ben karl popper üzerine tez yazıyordum, bilim felsefesini ve doğrulanabilen hiçbir şeyin bilim olamayacağını biliyorum |
kadının aldatması ile erkeğin aldatması aynı değil (3. sayfa)
-
-
ipuçlarını birleştirmeye başlıyorsun, birkaç ay daha konuşursak sana bahsettiğim konsepti izah edebileceğim gibi.
> 'Talep eden' - 'talebi değerlendiren' olma meselesi.
bu meselenin kökeni ne? yani neden kadınlar talebi değerlendiren pozisyonunda? bir anda öyle mi olmuş, hiçbir sebebi yokken? yahu bunun olma sebebi zaten bahsettiğim evrimsel süreç. trollüyor musun yoksa gerçekten mi anlayamıyorsun emin olamıyorum, trollse söyle ona göre cevap vereyim
-
Muhtemelen 17 yaşında hayatı daha bilmeyen bir kardeşimizsin. Bildiğin hiçbir şeyde yok. Ben sana evrenin sırrını açıklamaya uğraşmadım zaten. Kendi yazdığın yazıların mantıksızlığını anlatıyorum. Anlattığın herşeyde kendinle çelişiyorsun. Yazdığın herşey absürt, komik ve saçma. Hitabetim karşıdaki kişiye göre değişir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen hayatıma giren ilk kadından çocuk sahibi olsaydım senin yaşlarında bir oğlum olurdu. Eskiden troller bile kaliteliydi, güldürürlerdi. Şimdi senin gibiler peydah oldu ama yaşlanmışım, zamanında troll olduğunuzu direkt fark eder ve beslemezdim
-
Yav he he kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"bu meselenin kökeni ne? yani neden kadınlar talebi değerlendiren pozisyonunda? bir anda öyle mi olmuş, hiçbir sebebi yokken? yahu bunun olma sebebi zaten bahsettiğim evrimsel süreç."
Meselenin kökeninin ne olduğu önemli değil. Şu anda "erkek talep eder, dişi talepi değerlendirir. erkek seçilen, dişi seçendir" şeklinde bir konumlanmaya ihtiyacımız yok. Yaptığı eylemleri sorgulamayan primat atalarımızdan farklıyız artık.
-
Bu işin kadını veya erkeği, evlisi sevgilisi yok kardeşim. Aldatmaya meyilli bir insan isen sevgilide yapmayacaksın evlenmeyeceksinde bu kadar basit. 18-20 yaşlarında saçma sapan konular açmayın.
-
kral haklısın da dünyadaki çoğu insan senin gibi felsefik düşünmüyor genelde toplumdan aktarılan kültürlere bağlı yaşamadıklarını ataları tarafından dışlanacaklarını bildiklerinden senin bahsettiğin topa girme cesareti göstermiyorlar.
Kadın ve erkek arasındaki zihinsel ve evrimsel gelişmişlik farklılığıyla da ilgili yazını beklerim etiket atarsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en başından bunu deseydin beni de 3 saat açıklamak zorunda bırakmazdın
zaten türkiye gibi cinsel açlığın afrikası olan ülkeler haricinde pek o kafadan eser kalmadı. özellikle güney amerika'da epey şaşırmıştım, kadınlar da erkekler kadar inisiyatif alıyor
-
Bilader devlet babanız size ilkokulu zorunlu yapmadı mı? Neden okuma yazmadan öğrenmeden foruma gelip yorum atıyorsunuz? Ben açtığım konuda neyden bahsediyorum onu oku önce, başlığı görüp sazan gibi atlama
-
"toplumdan aktarılan kültürlere bağlı yaşamadıklarını ataları tarafından dışlanacaklarını bildiklerinden senin bahsettiğin topa girme cesareti göstermiyorlar."
Burda "topa girmek" ile neyden bahsediyosun biraz açar mısın? @YKS2024Hedef1500
"zaten türkiye gibi cinsel açlığın afrikası olan ülkeler haricinde pek o kafadan eser kalmadı. özellikle güney amerika'da epey şaşırmıştım, kadınlar da erkekler kadar inisiyatif alıyor"
O kafadan eser halen var. Cinsiyet eşitliğinin en yüksek olduğu ülkelerde bile "cinsiyet rolleri" mevcut. Eşitlik kesinlikle mümkün değil. Dişi parmak şıklattığında yanına bir erkek dikebiliyor. Erkek dikemiyor. @olishernandez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 29 Ocak 2024; 16:57:22 > -
dediğim gibi, sosyal roller ne kadar değişirse değişsin veya eşitlenirse eşitlensin ihtiyaçlar aynı. erkeğin sekse olan ihtiyacı bir kadınla kıyaslanamayacak kadar yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X