içeriğinde neler var check up var sanırım başka ? |
Kadınlar Gününe Özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası 999 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhaba, ayakta tedavi planinda bekleme suresi ne kadar acaba?
-
check up istediğimiz zamana koşulsuz şartsız yaptırabiliyor muyuz? yatarak tedavi kısmı ise biopsi vs gibi işlemleri kapsıyor mu?
-
Ayakta tedavi yok atlamayın hemen önce arayıp sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz Check-Up neleri kapsıyor. Öğrene bilen oldu mu?
-
başlıktaki linke tıklasanız bütün sorularınızın cevabı var. ama üşeniyorsunuz;
ayakta tedavi olmadığı için ben almadım.
-
dogumu karsilar mi?
BENDE EŞİME ALMAK İSTİYORUM.
-
Checkup kan tahlili, idrar tahlili, akciger filmi ve Ekg'yi kapsiyor. Detayli bir check up degil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gibi yazıyor sonrasında içeriğini ben de öğrenmek istiyorum nasıl yapacağız müşteri hizmetleri çalışma saati dışı galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile hekimine gidip söylesen zaten yılda 1 veya 2 kere kan tahlili yaptırabiliyorsun. Eğer işçi olarak çalışıyorsan zaten yılda 1 veya 2 kere akciğer filmi, kan tahlili ve idrar bakılıyor. Neden insanlar ücretsiz check-up dendiğinde bu kadar heyecanlanıyor anlamıyorum.
Trafik sigortası için araştırmıştım bu şirketi gerçekten çok iyi fiyat veriyorlar. Fakat hastanede provizyon için çok bekletiyorlar zorluk çıkarıyorlar gibi yorumlar okudum. O yüzden trafik sigortası yaptırılır ama sağlık sigortası konusunda şüpheliyim.
-
Sigortam net te baktım aynı şartlar 1100 tl civarında çıkıyor.
annem için baktım teklif veremiyoruz diyor :d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X