Şimdi Ara

Kadınları Etkileme Sanatı [ Detaylı / Uzun Konu ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
28
Favori
12.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?

bildiğin yarldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgüven çok önemli bence tip var ama çene yok kızlara selam bile vermeyen biriyim 1.76 boyundayım 73 kilo fit bir vucudum var esmerim yeşil gözler yüz hatlarımda iyi ama özgüven yok malesef ve elde var 0
  • Beyaz ayakkabı giymeyin derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Çok paran varsa bütün kızlar ayağında kanka güzel giyinmekte güzel arabada hepsi paradan geçer paran varsa tamadır
    Örnek vereyim Son model bmw M3 arabayla yanaşıyorsun güzel kıyafetler ve bakımlı bir traş kıza çıkartıyorsun bir tektaş yüzük buna hayır diyecek bir kız tanımıyorum abi bütün olay parada biter para herkezde var ama miktarı önemli tabi

Ben hayır diyecek çok kız tanıyorum, bütün kızlar paraya tapmaz, zengin ve güzel bir kız düşün m3 ile etkileyebilir misin? HAYIR para ile etkileyebilir misin? HAYIR :)

quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Özgüven çok önemli bence tip var ama çene yok kızlara selam bile vermeyen biriyim 1.76 boyundayım 73 kilo fit bir vucudum var esmerim yeşil gözler yüz hatlarımda iyi ama özgüven yok malesef ve elde var 0

Parası olan adamın özgüveni olduğu doğrudur, fotoğrafını görmediğim için tipin hakkında bir şey söyleyemiyorum ama şöyle düşün dostum, tanımadığın bir kıza karşı ne kaybedebilirsin? hiç tanımadığın bir kız sana sabah gelip günaydın dese hoşuna gitmez mi? kendince yakışıklıyım diyorsun, dostça bile olsa tanımadığın bir insana, günaydın merhaba de bu insanlık :)

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Beyaz ayakkabı giymeyin derken?

Model ne olursa olsun bey az ayakkabı, beyaz çorap giymeyin :D

--

Konuya yeni eklemeler yaptım

• her kız aynı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

her kız aynı değil

her erkekte aynı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

quote:

quote:

özgüven problemi var o kadar yani

Dostum, kendine iltifat et, sürekli dünyanın en mükemmel insanı olduğunu düşün, spor yap fit ol kendine güvenin kesinlikle gelecek, çevrende tipsiz adamları güzel kızlarla görmekten sıkılmadın mı? veya kızların seni kanka olarak görmesinden? hatta belki kanka diyebileceğin bir kız bile olmamasından? en tipsiz erkek bile sağlam bir vücutla istediği kadını elde edebilir neden? çünkü o adam çalışıp vücut yaptığı zaman kendini herkesten büyük görmeye başlıyor, bunlar yapamadı ben yaptım diyor rakip görmüyor kendine.

sürekli kendi kendine öv ( başkalarının yanında deme de bunları :D )

kızlarla muhabbet kuramam tek sorunum bu galiba kilolu olduğumdan

Boy kilo nedir?

186
    86(boy uzun deme göbeğim var )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

özgüven problemi var o kadar yani

Dostum, kendine iltifat et, sürekli dünyanın en mükemmel insanı olduğunu düşün, spor yap fit ol kendine güvenin kesinlikle gelecek, çevrende tipsiz adamları güzel kızlarla görmekten sıkılmadın mı? veya kızların seni kanka olarak görmesinden? hatta belki kanka diyebileceğin bir kız bile olmamasından? en tipsiz erkek bile sağlam bir vücutla istediği kadını elde edebilir neden? çünkü o adam çalışıp vücut yaptığı zaman kendini herkesten büyük görmeye başlıyor, bunlar yapamadı ben yaptım diyor rakip görmüyor kendine.

sürekli kendi kendine öv ( başkalarının yanında deme de bunları :D )

kızlarla muhabbet kuramam tek sorunum bu galiba kilolu olduğumdan

Boy kilo nedir?

186
    86(boy uzun deme göbeğim var )

kilolu değlsin :D

• oo knka sen bilgili bi abiye benziyon şekilsinya hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?

nıha nıha nıha

• güzel konu
  • Oturup yazmissin emegine saglik. Aslinda bu dediklerin zaten olmasi gereken seyler. Extra birsey yok.

Bendende bir tavsiye gelsin o zaman forumdaslarima Hic bir zaman sevgili aramayin. O zaman %90 basarisiz oluyorsunuz. Hayatinizi yasayin cool olun eminim biri size carpilacaktir. Eger kizlarin gozunde sevgili arayan adam olursaniz size asla yaklasmazlar (en azindan normal kizlar).
  • Vodka + tekila = En başarılı yöntem test edilip tarafımca defalarca denenmiştir.
  • uplansın

• Kısmen doğru ama beyaz ayakkabı olayına katılmıyorum.Eğer ki ayakkabın beyaz ve temizse,daha da iyi olur.

Kızların ilk baktığı noktalardan birisi ayakkabıdır.Temizse,sıkıntı yoktur.Bunu bana yengem söylediydi zamanında.Kışın bile yağmurlu olmayan havalarda beyaz ayakkabı giyerim.
  • Konuyu hortlatıyorum :)
  • Onu bunu bilmem ama bu işin erbabı şu abimizdir.Ücretsiz kadınları etkileme üzerine mail vs. yoluyla kurs veriyor.Dikkate alın ben çok şey öğrendim.
    Web sitesinin linki:<<<<<www.kadinavcisi.net/ucretsiz-7-asamali-program>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 12 Temmuz 2014; 4:22:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.