Şimdi Ara

Kadınların hep ilk adımı erkekten beklemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyorum, kız da açılabilmeli ve hatta mümkünse hesabın yarısını, düğün masraflarının vs. yarısını ödemeli. hatta baktı erkek zor durumda kaldı gerekiyorsa tamamını ödemeye kalkmalı....
  • Aslında olay bir çeşit WiFi bağlantısı gibi işliyor.Erkek kendine beğendiği bir kız bulur.Yani kablosuz ağ.Beğendiği kızı tavlıyabilmek için de konuşmasını bilen,etkileyici olması lazım.Kızın da huyunu,suyunu iyi anlayabilmesi gerek.Sonuç olarak kızı iyi anlıyabilmek,kızı tam anlamıyla çözmektir.Bu da WiFi şifresidir.Ve en sonunda bağlanıyoruz arkadaşlar.Ta ki ilk girdiğimiz şifre yanıltıcı olup daha sonra değişene kadar veyahut bağlantı noktası uzaklaşana kadar.Ben böyle görüyorum ilişkileri anlayan anladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potami964 -- 19 Ağustos 2017; 13:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef toplum yapısı beraberinde bunu getiriyor.
    Eskiden beri var olan kadın milleti ilk adımı atmaz sonra düşük kadın imajı uyandırırsın,kız evi naz evidir,ilk adımı erkek atar gibi sözler tabular ister istemez insanların belleğine oturuyor.
    Özellikle kadınlara yapılan aile ve toplum baskısı buna sebep oluyor.
    Anne baba erkeklere kuyruk sallama erkek milleti şöyledir böyledir derse kızdan ilk adımı atmasını bekleme.
    Çocuk yaştan itibaren böyle korumacı yetiştirilen kişilerin ileride tabuları yıkması çok zordur.
    Kaldı ki hala kızlar ilk adımı atınca yada pas verince bazı insan müsveddeleri kızlara "kaşar,kezban,erkek delisi" gibi yakıştırmalarda bulunuyor.
    Bu yakıştırmalarda bulunulmaya devam edildiği sürece ilk adımı erkekler atmak zorunda olacak.
    Ne zaman ki toplumda bu algı değişir erkekler de olaya doğru gözle bakarsa o zaman kızların ilk adımı attığını göreceksiniz.
    Kaldı ki reddedilme olayı kadınların daha ağrına giden bir olay olduğu için ilk adımı atma riskini göze alamıyorlar ve seçen taraf olmakta hoşlarına gidiyor açıkçası.
    İlk adımı erkek atınca hem kadının red yeme durumu olmuyor hem de egosunu tatmin edip seçim yapma şansı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Bana bir kere kadinin biri beni tavlamak zordur demisti bende senin eline su dokemiyecegin bayanlar 100 dolara istedigini yapiyor dedigimde kiz sok olmustu

Cebinde paran varsa dunya sana koledir !

+1 milyon

• Keşke ilk adımla kalsa sadece, herşeyi erkeklerden bekliyorlar. Pikniğe gidelim diyor, bende yer bul gidelim diyorum aramıyor bile. Pikniğe giderken şunları şunları getirmen lazım diyorum ağır olur nasıl getireyim ben diyor. Bunun gibi bir sürü şey yazarım buraya. En iyisi yabancı kızlar, Türk kızları çekilecek gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar ilk adım hep karşıdan geldi erkekler ilk adım atmayınca onlar da mecbur kalıyor adım atmaya. Ama bir kıza hergün sayısız erkek yürüyünce onlarda kendilerini yükseklerde görüp en iyisini seçmeye çalışıyorlar doğal olarak.

• Kadın, adamı yoran bir varlıktır. Elbette iyi yanları vardır fakat bir istatistik yapsak yorma yüzdesi fazla çıkacağına eminim

• Hocam insanlara bir düşünceyi aşılamaya çalışan bu tarz reklamlardan nefret ediyorum.

• Kiz milleti acayip bisey özellikle türk olunca

• Meyhanelere, hapisanelere dusen erkeklerin cogu kadin yuzunden dusmuslerdir

Bir anlasaniz kadinin nasil oldurucu bir silah oldugunu !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.