Şimdi Ara

Kadınların ilgi duyduğu erkekler? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bunlari yazanin da pm atip ''sen kari kiz islerinden anliyorsun, bana yardimci ol'' diyen birisi olmasi ne garip degil mi

Anlıyosundur muhakkak. Yardım da istedim doğru. Zaten hatırladığım kadarıyla boylu poslu yakışıklı falan da bi adamdın. Da yaranı çözemedim işte. Böylesine biriyken neden gelip sap loser'lara cevap yetiştiriyosun? :)
  • shapeofyou kullanıcısına yanıt
    Yaram yok. Egolu birisi degilim ki numarami paylasiyorum iste yardimci olmak icin. Sana da gayet duzgun uzun bi cevap yazdim. Sonra baktim fake profil, troll profil. Cevabi sildim. 4 nisan'da acmissin hesabini ve 2 konun yalamak koklamak uzerine. Onceki profilim suydu, beni surdan surdan hatirlarsin diyerek, kendini tanitmak yerine laf dalasina giriyorsun, suc sende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yaram yok. Egolu birisi degilim ki numarami paylasiyorum iste yardimci olmak icin. Sana da gayet duzgun uzun bi cevap yazdim. Sonra baktim fake profil, troll profil. Cevabi sildim. 4 nisan'da acmissin hesabini ve 2 konun yalamak koklamak uzerine. Onceki profilim suydu, beni surdan surdan hatirlarsin diyerek, kendini tanitmak yerine laf dalasina giriyorsun, suc sende.

Anlıyorum. Yardımcı da oldun zamanında hatırlıyorum. Da işte insanları yargılayan biri olduğunu düşünüyorum. Ayak fetişisti olabilirim, ruhsal sorunları olan biri olabilirim, başka herhangi bir durumda olabilirim. Hemen gelip gerizekalısın damgası vurmak ya da işte imada bulunmak doğru değil. Sertan ben bu arada. Hatırlamazsın büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.