Şimdi Ara

Kadinlarkulubu' ne üye olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-neden-boyleyim-ya.977286/

Açın okuyun, tehlikenin farkında mısınız?

Birde ciddi ciddi kızı kaşarlığa teşvik edenler var ve tek tük değil sayıları.. Gençmiş bol bol flörtleşmek normalmiş mesela... Neyin kafasını yaşıyor bu insanlar çözemiyorum, şu özgürlükçü ablalar yok mu beni öldürüyorlar. Ömürleri boyunca bazı şeyleri anlayamayacaklar anlaşılan. Sonra erkekler beni niye kullanıp atıyor diye soruyorlar kendilerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.O.B. -- 26 Aralık 2016; 20:28:56 >

• Beyler kısaca yazayım. Önemli bir anahtar... Genç arkadaşlara, ergenlere tavsiye niteliğinde...

Ben bunu çözdüğümde 22 yaşındaydım...

Öncelikle, birinin ilki olmak ilk sevgilimle evleneceğim diye bir şey yok. Varsa da %1' dir... Çevresi geniş, birçok insan tanımış bir abiniz olarak yazıyorum bunu... Lisede tanışıp evlenen dört arkadaşım var sadece. Kızlar genel olarak 15-22 yaşlarında önüne gelene boncuk dağıtır. İlgilenen çok olduğu için oyun oynar gibi ilgililerle dalga geçer. Bunların içerisinde üç tip vardır, aynı anda birden fazla kişiyle konuda yazıldığı gibi "Flörtleşirler" ... Bir gün biriyle gezer, ertesi gün başkasıyla... Biri diğerini sorduğunda arkadaşı yaé der işin içerisinden çıkarlar. İkinci tip bir kişiyle çıkarken olası adaylarla buluşmasa da yazışır-takipleşir değerlendirir. Mevcut çıktığıyla arası bozulduğu anda diğerlerine yoğunlaşır. Siz ağlaşırken o başkasına yazmaya başlamıştır bile. Neyse güç bela barışılır, kısa sürede barışmamak üzere ayrılınır. Siz kahırlara boğulurken onu ertesi gün başkasıyla bir yerde görürsünüz. Üçüncü tip kızlar sizinle çıkarken üsturuplu davranır ama gözler yine felfecir okur, yine talep arzdan çok çok fazla olduğu için ayrıldığınız anda başkasıyla yazışmaya başlar çok geçmeden onunla çıkmaya başlar. Siz gerçekten ciddiye alır, sever evlenmeyi düşünürken akıllarında bir tutam ciddiyet yoktur bu kızların. Oranları %90'dan fazladır.

Üniversiteye sevgili bulmak için gider bu %90'ın yarısı.. Meslek, gelecek kaygısı düşük seviyededir. Nasıl olsa elini sallasa ellisidir, zengin koca bulup ev kuşu olurlar. Canları isterse çalışırlar. Bu %90, üniversite ikinci sınıftan sonra ciddi ilişki peşinde koşmaya başlarlar. Yoksa yalnız kalacaklardır. Geçmişte yemediği nane kalmayan bu grubun %60' ı evlenip kendilerine karıcığım, eşim denilmesini ister. Kendilerini eş veya anne olmaya layık görürler.

Gelinen noktada gelen çakar, giden çakar bu tiplere... Erkekler kötü olur sonra... Konuda yazıldığı gibi... Tabi erkekle kadın aynıdır ya, erkekler yapıyordur ya aynı şeyi onlar da yapar. Ne eksiklikleri vardır erkeklerden?(Tasvip etmiyorum, kaşar ruhlu, eş olamayacak erkek de çok ama kızlara göre masum miktarda). Anlamazlar ki erkeklerle kadınlar arasında dağlar kadar fark var, bizim gençken anlamlandıramadığımız şeyleri onlar olgunlaştıktan sonra anlamlandıramaz. Erkekler niye terk etmişlerdir bu kızları, neden günlükçü olarak görmüşlerdir? Erkekler bu tarz şeyleri söylemez, söylemek de doğru değil. Gerektiğinde geri çağırmak için söylememek de lazımdır zaten. Ben de söylemiyorum, lazım olurlar. Yoksa geçmişte taze kaşardın, şimdi eski kaşar olup seninle evlenmemi mi bekliyordun derdik... Neyse söylemeyin işte. Söyleseniz de anlamazlar zaten çünkü güven, sadakat nedir bilmiyorlar. Onlara göre gençken herkese boncuk dağıt, hayatın tadını çıkart evlilik çağında da efendi, zengin koca seni beklesin. Ben çoğunuzun gerçekten sevdiklerinizi koşulsuz sevdiğinizi biliyorum. Ayrılınca çok üzüldüğünüzü...

Son söz, insanlar akıllıdır.. Çoğu... Hayatta kalmak için donatılmıştır, birçok kişi birçok kişinin niyetinin ne olduğunu, nasıl biri olduğunu, sorgulayarak geçmişini bilir ve buna göre hareket eder. Bu tarz kızlar saf erkeklerle evlenmeye dolayısıyla ağlamaya, boşanmaya mahkumdur. Akıllı erkek kullanır, atar. Herkes hak ettiğini yaşar ya, bu da o misal. Bu kızlar bir baltaya da sap olamazlar akılları başka yerde olduğu için. Sen oturup ders çalışırken o başkalarıyla yazışıyordur çünkü. İş evlenmeye geldiğinde roller yer değiştirir...

İdelleri olan, karakterli, sadık, dürüst insanları cımbızla seçin. Zaten siz de böyle biriyseniz, birbirinizi bulursunuz. Dünyanın adaleti şaşmaz... Zamanla her şey dengelenir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.