quote:Orjinalden alıntı: PijaJE yok zaten seni yermek yada kötülemek için söylemedim. Yanlış anlaşılma diye söyledim . Bende sileyim .. böyle ii niyetli olman gayet güzel.. teşekkürler..
quote:Orjinalden alıntı: sutozu yeter sanırım bu kadar. helal olsun arabaya bu şekli vermek baya bi ustalık işi
quote:Orjinalden alıntı: C. Lipton quote:Orjinalden alıntı: sutozu devam.. bu çok kopuk ya, abla kaskı nasıl takmış öyle aynen koptum ya malın eline vermişler saksıyı geçirmiş kafasına
değişik olmuş aslında akım halinde yayılabilir... quote:Orjinalden alıntı: eradnan quote:Orjinalden alıntı: C. Lipton quote:Orjinalden alıntı: sutozu devam.. bu çok kopuk ya, abla kaskı nasıl takmış öyle aynen koptum ya malın eline vermişler saksıyı geçirmiş kafasına
quote:Orjinalden alıntı: galaksi ama trafikte en çok kazalar erkekler tarafından meydana geliyomuş çünkü daha çok erkek şöför var... Bi de kadınlar kaza yapmaz YAPTIRIR!
quote:Orjinalden alıntı: dealer82 quote:Orjinalden alıntı: galaksi ama trafikte en çok kazalar erkekler tarafından meydana geliyomuş çünkü daha çok erkek şöför var... Bi de kadınlar kaza yapmaz YAPTIRIR! çok doğru üstüne kırarlar aynaları kullanmadan sen kurtarim derken gider bi direğe toslarsın