Şimdi Ara

Kadir Sütçü 'Olacak' Dedi, Deprem Oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
9.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

daha şiddet ile aletsel büyüklüğü ayıramayan şarlatanlara mı güveniyorsunuz?

böyle şeylerle işim olmaz.
    tek veysi kurt biraz dikkatimi çekiyor, o adamla da ilgilenen yok. son zamanlarda bildirim de yapmıyor.

Bu veysi kurtun sitesini ne zaman açsam sürekli birilerine veryansın ediyor, saydırıyorda saydırıyor

BU adam kime bu kadar kızgın ya ,

Şu yazısında da baya haklı
    quote:

OBRUKLAR OLUŞMUŞ, FAY HATTI VARMIŞ YOKMUŞ, YAĞMUR YAĞMIŞ YADA YAĞMAMIŞ, KARGA ÖTMÜŞ ,KÖPEK HAVLAMIŞ, KARINCALAR RAKI ROW YAPMIŞ, KUYUDAKİ SULAR ARTMIŞ YADA AZALMIŞ BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR. VE SAKIN OLA KİMSE İNANMASIN. ÇÜNKÜ DEPREMİN BAŞLAMA NOKTALARI YERİN ALTINDA EN AZ 4 KM DEN BAŞLAR. 200 KM YE KADAR ÇIKABİLİR. YANİ YERİN ALTINDA OLUP BİTENDEN CİHAZIM HARİCİNDE HİÇBİR SÖYLENTİNİN DEPREMLE İLGİSİ YOKTUR.BU KONUDA BİLEN VARSA YETKİLİ BİLİM KURULLARINDA EVVELA KANITLAR SONRA HALKA AÇILIR. MESELA BENİM GİBİ EVVELA TUBİTAKIN DEPREM ERKEN ARAŞTIRMA BÖLÜM BAŞKANI SEDAT İNAN A 4 SENE BOYUNCA KANITLADIM SONRA PATENT MÜRACAATIM OLDU. VE ŞUANDA DÜNYADA BU KONUDA 7.Cİ KİŞİ OLARAK DÜNYA PATENT LİTERATÜRÜNE GEÇMİŞ BULUNMAKTAYIM. BU BAŞARI HEPİMİZİNDİR. BU 6 KİŞİDEN 4 DÜ YUNANİSTANLI BİRİ AMERİKALI VE DİĞERİ İSVEÇLİDİR. HEPİSİNİN SİSTEMİNDE TRANSMİTER VE FİLTER VE SENSOR SİSTEMİ VARDIR. YANİ HEPİSİ ÇÖPE ATILAN CİNSTENDİR. BİZİM İTUDE PRO. BERK ÜSTÜNDAĞIN SİSTEMİYLE AYNIDIR. TRANSMİTER DEVRESİ OLAN HİÇBİR SİSTEM DEPREM SİNYALİNİ ALGILAMAZ. SENSOR DEVRESİ OLAN HİÇBİR SİSTEM DEPREM SİNYALİNİ ALGILAMAZ, FİLTER DEVRESİ OLAN HİÇBİR SİSTEM DEPREM SİNYALİNİ ALGILAMAZ. NEDEN DERSENİZ ÇÜNKÜ BUNLAR KENDİ ÜRETTİKLERİ SİNYAL YANİ RF SİNYALİDİR ANCAK HEDEFE ÇARPIP GELEN SİNYALİ ALGILAR BU YERİN EN FAZLA 10 İLE 20 METREYİ GEÇMEZ. FİLTER DEVRESİ İSE YABANCI SİNYAL ASLA KABUL ETMEZ. ADI ÜSTÜNDE FİLİTRE BUNLAR SADECE BU DÜZEYDE KALMIŞLAR ,TEORİLERİ PALAVRA ,PRATİKLERİ MEGA PALAVRA OLMUŞ BU NEDENLE SADECE MÜRACAAT İNCELEME SEVYESİNDE KALMIŞLAR.BUNUNLA DA YETİNMEDİM TUBİTAK TARAFINDAN KABUL GÖRMESİNE RAĞMEN AVUSTURYADAN GELİP İNCELESİN YADA PATENT KURULUNDAKİ DEĞERLİ PROF.LAR GELSİN İNCELESİN DİYE İNCELEMELİ PATENT MÜRACAATI YAPTIM.BİR İLACIN LABRATUVAR ORTAMINDA 9 SENE DENEYDEN BAŞARI İLE GEÇERSE PATENT MÜRACAATI YAPILIR VE BAKANLIK ONAYI İLE HALKA SUNULUR. BENDE AYNEN ÖYLE YAPTIM.ŞİMDİ BU SAFHALARDAN GEÇMEDEN, KENDİ ŞAHSİ MENFAATLERİNİ HALKIN CANINDAN ÜSTÜN TUTAN DEPREM KENELERİNE ASLA PRİM VERMEYİNİZ.SIKIYORSA HALKIN ÖNÜNDE BENİMLE YARIŞIRLAR.NOT: TV.LERDE HER GÜN BOY GÖSTEREN AKADEMİK CÜPPE ALTINDAKİLER YETKİLİ DEĞİLDİR. TEK YETKİLİ BU KONUDA DEVLET YETKİLİSİ(TUBİTAK VE PATENT ÜNSTİTÜSÜ) DİR. DEPREM BİLDİRİMİNDE BULUNMAK İÇİNDE PATENT ŞARTTIR. YOKSA GERİSİ YALANDIR. ONLAR İKİ GÜN TV.LERE ÇIKMASALAR ÜÇÜNCÜ GÜNÜ BAŞ ĞRILARI VE ROMATİZMALARI AZAR.TV. VE PALAVRA KOLİKTIRLAR SAYGILARIMLA VEYSİ KURT

• veysi kurt'un yazılarına hayranım zaten

tamam hayvanlar birtakım tepkiler veriyor olabilir depreme, araştırılabilir. bulutlar ne ya

işi şarlatanlığa döküyorlar. ve onların destek görüp kendisinin kurduğu aletleri dikkate almamalarına kızıyor doğal olarak

çok zor iş deprem tahmini.
  • Bu deprem olayıda "Beline odunla vurdu herif yürüdü" olayına dönmüş..
  • Kolnuyu görmeyenlere için güncel.
  • Olmazsa ama o adamı döverim ben"
  • köpekler havlıyor, ben tüyüyorum okula
  • Bende bankaya gidiyorum, bulutlar acayipleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Olmazsa ama o adamı döverim ben"

Önemler aldık. Deprem olmadı. Dövebilirsin.
  • yuh yani bu yüzyıla geldik yine bu tip insanlar mı çıkıyor
  • Pek zannetmiyorum ama yinede hakkınızı helal edin
  • Allah hasarsızından versin!
  • veysi kurt'un cevabı sert olmuş.

http://www.veysikurtdeprem.com/detay.asp?hid=1372
  • adam harbiden de sert konuşmuş
  • bir de Türkçe bilse profesör olacak adam
  • Arkadaşlar bu adam kimdir?
    Dediği tarihler arasında bir değil birçok deprem oldu %100 tahmin yaptı nasıl bildi deprem olacağını bilen var mı?
  • Farkettinizmi bilmiyorum ama dalga geçenlerin hepsi şuan g.t olmuş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoaga

Arkadaşlar bu adam kimdir?
    Dediği tarihler arasında bir değil birçok deprem oldu %100 tahmin yaptı nasıl bildi deprem olacağını bilen var mı?

teknoloji. aslında devlette deprem olacağını bilir ama panik olmasın diye söylenmez böyle şeyler. farklı bir dille anlaşılmıcak şekilde uyarılır
  • ben de bu başlığı arıyordum. veysi kurt özür dileyecek mi?
  • Adam bildi hakkatten.
  • Sevgili Veysi Kurt; görüldüğü gibi patent olunca öyle kendiliğinden deprem tahmini yapmıyor. Artık patentinin üstüne oturursun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.