|
kaf hakkında (eski vs yeni)
-
-
Bence alma -
alıyorum o zaman -
up -
1-2 çöp 3-4 ü idare eder ilk kaynak olarak çözülebilir belirli seviyeye getirir seni güzel temel atarsın ama dahasını sblerden halletmen kesinlikle lazım tek başına yetecek bir kitap değil zaten karekökün kopyası gibi bir şey kitap almayıp direkt karekök sb bile çözebilirsin ben 3-4 kullandım faydasını gördüğümü düşünüyorum ama 1-2 cidden çöp hiç gerek yok bulaşma
-
kaf2 deki fonksiyon, 2. derece denklem, parabol ve polinom dersleri kaf3deki kasıntı gereksiz trigodan, çöp pkobdan, en büyük behzat fanının bile begenmedigi diziler derslerinden cok daha iyi hocam. kaf1de carpanlara ayırma ve ebob ekokun ilk yarısı iyiydi sadece
-
evet haklisin fonk polinom falan kaf 3 te kalmis aklim unutmusum onlarin kaf 2 de oldugunu onlari da dahil edersek evet iş yapar 2.kitap da -
kanka bende kaf 1 var. yanında 345 ile götürüyorum. -
eski vs yeni? ben de öyle yapıyordum ama çalışmadım, bu sene çalışacağım işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaeokastron -- 21 Eylül 2022; 0:26:30 > -
yenisi -
zorluk açısından nasıl? çok sağlam temeli olmayan biri de kullanabilir mi sence? -
Hocam yenisi 240 sayfa konu kısmında tk ut mantığı yok her konuda 6 sayfa konu anlatımı var. Tk lardaki özellikler veriliyor 1-2 klasik soru devamında yeni nesil genelde 25-30 soruda konu anlatılıyor gerçekten sağlam sorular var. Her konuda 4 test var (ödev-etüt-tekrar-derece) dördünün de çok büyük kısmı yeni nesil. Derece testleri eski kitap kadar ezbere çözülen sorular değil sınava daha uygun kitap tamamen. Eskisinin avantajı tamam eski nesil büyük kısmı ama daha fazla soru ve pratik yapma şansı var elinizde kitap varsa videoları almakta mantıklı seçenek. Ama yeni kitapta güzel yani pişman olmazsınız bence.
-
kullanır hocam merak etmeyin
-
Eski kitapta daha fazla pratik yapabilme şansın vardı. Yenisi ise ösym mantığına daha yakın sorulardan oluşuyor. Eski kitabın dt ve kts'leri ösym mantığına uygun sorulardan oluşuyordu. Nitekim son 3 yılın tyt ve ayt soruları kts ve dt testindeki sorulardan geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X