Şimdi Ara

KAF kullanan mezun ve 12ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kafın ne kadar ciddi bir kaynak olduğunu anlamam zaman aldı onun için ben kaf 1 e sıfırdan başlamak istiyorum sizce gerek var mı yoksa değer mi.Bir de yetişip yetişmemesi de önemli.Bu arada unutmadan kafı hocamla falan değil kendim evde çözebilirim ancak genelde kaf sınıfta ders işlerken kullanılan bir kaynakmış sizin görüşünüz nedir?

• Azizim mezunmusun temelin nasıl kaf1 konularından çok zor soru çıkmıyor temelim var dersen bence 1 sb bitir o konulardan yeter ben kaf1 hiç bulaşmadım kaf2 problemlerden devam ediyorum+345ygs mat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kafı sınıfta değil behzattan dinleyerek çalışmak gerekir yoksa bir anlamı kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dixer-

Azizim mezunmusun temelin nasıl kaf1 konularından çok zor soru çıkmıyor temelim var dersen bence 1 sb bitir o konulardan yeter ben kaf1 hiç bulaşmadım kaf2 problemlerden devam ediyorum+345ygs mat

Dostum ygsde zor çıkmıyorda lysdeki kaf1 konularından zor soru bal gibi çıkıyor bence kaf1 kullanılmalı öneriyorum.
    Lys 2016 lyssi gibi olmadıktan sonra bence kaf1 lazım yani
  • -Dixer- - kullanıcısına yanıt
    Hocam mezun değilim 12yim temel konusunda da temelik güçlü desem yalan olmaz lakin biraz pratik eksiğim var 13 netle başlamıştım 11. sınıfta 25-26ya kadar taşıdım daha da ilerletemedim kafı sorma amacım her soru tarzını daha iyi tarayıp soru kaçırmamak.Biraz da geometri koyarsam hem mat1 hem de mat 2 için iyi olur diyorum.Şunu da söyleyeyim tm'ciyim
  • Rahat yetişir 4'ü de.Ama sen yine de 1 ile vakit kaybetme eğer matematik temelin zayıf değilse.Eğer 20 netin altında matematik yapıyorsan KAF 1 çözebilirsin ama aksi takdirde hiç gerek yok dostum.
    Evde bir başına çözebilirsin bu kitapları ben öyle yapıyorum.Ama tabi ki yapamadıklarını birine sorman lazım,illa ders almana lüzum yok.

Ya hocam valla cümle başını okuyunca ucuza elden çıkaracaksın sandım heveslendim biliyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 29 Ağustos 2017; 23:24:8 >
  • kaf1 den mutlak değer izlenmeli bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.