Şimdi Ara

Kafa derimdeki bu şeylerin çaresini bilen var mı?(ss li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bunu tetikleyen en önemli unsur stres .Onun farkındayım. Kafaya da çok takan birisiyim .Elimde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de oluyor bu durum, şu şekilde kendi çözümümü buldum. hangi marka olursa olsun şampuan kullanmayı bıraktım. Doğal bıttım sabunu kullanıyorum. sabundan vazgeçip ne zaman şampuana dönsem yine çıkmaya başlıyor.
  • rudeboytr kullanıcısına yanıt
    Sabun daha beter yaptı benimkini

• Bende de aynı var stresten oluyor benimkisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüksek ihtimalle; "staphylococcus aureus" isimli bakterinin yol açtığı bir hastalık olan kıl kökü iltihabı yani folikülit, aynı sorunu yıllarca ben de yaşadım, denemediğim şampuan, krem, solüsyon, sabun kalmamıştı.

Tanı ve tedavi için farklı profesörlere gittim; uzunca bir süre antibiyotik kullandım bir fayda göremedim.

En son gittiğim doktor Roaccutane tedavisine başladı, yaklaşık 1 yıldır bu ilacı kullanıyorum yakında tedavi için gerekli olan doz tamamlanacak.

Çok şükür şu anda herhangi bir sıkıntım yok, inşallah ilacı bırakınca da bu şekilde devam eder.

Umarım verdiğim bilgiler aynı rahatsızlığı yaşayan arkadaşlara yardımcı olur, geçmiş olsun dileklerimle.
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Ben onu kullaniyordum etkili ama sacimi döküyordu sonra cildiyeye gittim adama anlattim adam da farkinda sacini döker onlar dedi. Ben otacinin kükürtlü sabununu kullaniyorum doktor bunu tavsiye etti 10-15 tl fiyati var 2 senedir kullaniyorum memnunum sorunumu çözdü saçimi da dökmüyor. Konu sahibine de önerdim bende çok etkili oldu siz de deneyebilirsiniz bu sorunu yaşayan herkese öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 18 Nisan 2020; 17:44:58 >
  • Bir ara bende denemiştim onu dediginiz gibi işe yarar gibiydi, sonra bitince kullanmadım ama bende tekrar kullanacağım sanırım sürekli bunu kullanırsak saç bayağı yipranacak, teşekkürler öneri için

• sariduru kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum. Sizin adiniza inşallah bir daha tekrarlamaz bize de care olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

Yüksek ihtimalle; "staphylococcus aureus" isimli bakterinin yol açtığı bir hastalık olan kıl kökü iltihabı yani folikülit, aynı sorunu yıllarca ben de yaşadım, denemediğim şampuan, krem, solüsyon, sabun kalmamıştı.

Tanı ve tedavi için farklı profesörlere gittim; uzunca bir süre antibiyotik kullandım bir fayda göremedim.

En son gittiğim doktor Roaccutane tedavisine başladı, yaklaşık 1 yıldır bu ilacı kullanıyorum yakında tedavi için gerekli olan doz tamamlanacak.

Çok şükür şu anda herhangi bir sıkıntım yok, inşallah ilacı bırakınca da bu şekilde devam eder.

Umarım verdiğim bilgiler aynı rahatsızlığı yaşayan arkadaşlara yardımcı olur, geçmiş olsun dileklerimle.
    İlaci bırakınca bir süre sonra genlerin normal haline dönecek. Ergenlikte 6 ay aknetrent kullandım. Yağlanmayı ve sivilceleri söndürdü. Fakat bıraktıktan bir süre sonra eskiye dönüyorsun. Bu tür ilaçların etkisi kullandığın sürece yağlanmayı kesmektir. Bıraktığında yavaş yavaş vücut eski haline döner yağlanma yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Bu döngüyle beraber cilt sorunlarıda kendisi gösterir.

• zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar iyi gelen tek şey clear mentollu

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Tezahürat istemez 😂 iyi gelmesine sevindim kardeşim

• zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir kullaniyordum zaten cleari ama kesin çözüm lazım :)

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Hersey gecer hocam mezara girmez bizle inş 😊

• sık ve fazla tüketilen sekerli gıdalarda bu durumu tetiklemis olabilir

• Arkadaşlar otaci sabun geldi .3 gündür kullanıyorum . Pozitif yönde bir etki yaptığını kesinlikle söyleyebilirim . Ilerleyen zamanlarda paylaşım yapacam tekrar .Öneren arkadaşa sa çok teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Arkadaşlar otaci sabun geldi .3 gündür kullanıyorum . Pozitif yönde bir etki yaptığını kesinlikle söyleyebilirim . Ilerleyen zamanlarda paylaşım yapacam tekrar .Öneren arkadaşa sa çok teşekkür ediyorum
    Devamlı kullanın bakalım sonucu merak ettim
  • Fovane kullanıcısına yanıt
    Doktorum bana da bu losyonu vermişti. Gün aşırı duş aldıktan sonra saç derime sıkıyordum. En fazla 1 hafta kullan dedi. Kaşıntıyı ve kepeği kısa sürede kesmişti. Daha sonra H&S clinical strength kullanmaya devam ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evelio -- 21 Mayıs 2020; 14:41:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.