Şimdi Ara

KAFAM ÇOK KARIŞIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce okulda yanıma bi tane kız geldi. Tanışabilir miyiz diye sordu .Ben evet diyince konusmaya başladık.Samimileştik baya. Geceli gündüzlü konuşuyoruz.Neyse ben eminim
    bu kızın benden hoslandığına.
    Konuşurken yüzüme bakıp mal mal sırıtıyordu.Saçma salak sorular soruyordu.Hep saçıyla oynuyordu.
    Benle konuşurken yada başka bir yerde karşılaşınca gözlerimin içine bakıyordu.Sonra ne olduysa beni engelledi. 2 gün sonra en yakın arkadaşı aranızda bişey var mı
    diye sordu ben geçiştirdim. Aranızda bişey olamaz sevgilisi var dedi .Artik aramız açıldı bende hiç konuşmadım ama hala bakıyodu bende bakmaya başladım. Ondan sonra sevgilisi mesaj atmış.Kız senden nefret ediyor.Konusma bidaha bakmandan rahatsiz diye.Kız madem benden nefret ediyo ne diye o kadar yaklastı bana kafam cok karisti
    Lutfen yardim edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askaskaskk -- 17 Nisan 2016; 4:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgilisi kıskanmış.sevgilisi olan kıza yazmak hem delikanliliga sığmaz

• Kalede kaleci var diye gol atamiyacak miyiz

• Manitasi kiza yol vermis, kiz da hazmedemeyip sana yaklasip ego kasmis, sonra elemanla barismislar sen de iskartaya cikmissin. Klasik kezo, mevzu daha uzamadan karakteri belli olmus sanslisin.

Kizin ayni anda iki kisiye yazip sonra aradan secmis olma ihtimali de var da buyuk ihtimal 1. secenek.

• İnan böyle biri için konu açmaya değmez. Kızı hiç takma yüzüne bile bakma. Ama aman diyim böyleleri yüzünden tüm kızlar kötü kızlar duygusuz diyenlerden de olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum zaten takmiyorum artik da ilk baslarda beni umutlandirmasi baya canimi sıktı Insan bi belli eder sevgilisinin oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askaskaskk -- 20 Nisan 2016; 1:18:14 >
  • Eğer hala görürsen kizi. O yokmuş gibi davran daha umrunda olmasin hiç o kişilikte birisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala bakiyo utanmadan ama ben yuz vermiyorum tahminimce bugunlerde gelip ozur falan dileyecek en yakin arkadasiylada aramiz bozuktu bugunlerde yakinlasmaya calisiyo

• Sevgilisi yüzünden seninle vakit geçirmiş oyalanmış. Bir daha konuşupta yüz verme uzak dur o kişiden. İyi niyetini kullanmasına izin verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 20 Nisan 2016; 13:13:55 >
  • Hala umutlusun ya beni o güldürüyor bugünde başkası yerine utandım eyv
  • Umutluyum cunku bunu bi guzel asagilamak istiyorum keske yanima gelip arkadas olalim dese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.