Şimdi Ara

kafam çok karışık(kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşımdan ayrılalı 1 ay oldu. onunla 3 aylık bi beraberliğimiz oldu ondan öncede 2 ay arkadaşlığımız vardı. arkadaş olduğumuz dönemde beraber çok güzel günlerimiz geçti. üniversitedeyim bu arada. okul başladığından sonraki 1 aylık sürede pek samimi değildik ne olduysa bi gün kızlar beni canlı müziğe çağırdı, neyse gittik eylendik fln birazda komik çocuğum kendimi övmek gibi olmasın kızları gülmekten kırdım geçirdim. ondan sonra içmeye gittik eylendik güldük felan. zaten ne olduysa o gecede oldu. o kıza o gece aşık oldum ya da öyle zannettım bilemiyorum. ondan öncede zaten hoşlanıyodum. neyse zaman geçti mesajlaşma felan derken muhabbet bayağı ilerledi. artık kızla herşeyi beraber yapar olduk. beraber içmeye giderdik dertleşirdik, gezerdik felan. aradan zaman geçti muhabbet baya baya ilerledi. bi akşam gecenin 1 inde kız beni aradı bende uyuyodum. 1-1.5 saat konuştuk felan konu aşka geldi. kız dedi sen bana aşık oldun dimi bende evet aşıığım sana dedim. kız demezmi biz sadece arkadaşız. o an kendimi çok kötü hissettim. ben de kızın benden hoşlandığını düşünüyodum, yoksa kız niye arasın gecenin köründe 1.5 saat konuşsun. neyse ertesi gün hiç bozuntuya vermedim aynen devam ettik arkadaşlığımıza. aradan zaman geçti ben yapamıyorum arkadaş kalamıyorum. efkarlı bi anımda buna msj yazdım kendini bana aşık ettin diye, kızın cevabı yine aynı oldu biz sadece arkadaşız sana cok güveniyorum seni kaybetmek istemiyorum fln filan. neyse bi gün kampüsteyiz oturuyoz kızın telefonu çaldı konuştu kız apar topar kalktı masadan ben gidiyorum dedi, bende bekle beraber gideriz dedim bizde gitcez dedim. o dedi yok ben gideyim fln neyse gitti. bizim arkadaşın kitabıda kızda kalmış kızı aradı nerdesin diye gittik kızdan aldık kitabı. sorduk neyi bekliyon diye kıza kız dedi memleketten bişey getirdim sattım onun parasını alcam. biz dedik haydi bakalım kız kimi bekliyo kızı takip ettik. birazdan bi araba durdu kız bindi arabaya, arabadaki herifte 30 yaşında kızın yaşıda 18. meğer erkek arkadaşıymış hanımefendinin. o an ben birkez daha yıkıldım tabi. neyse o günden sonra biz bu kızla muhabbeti kestik. kız bizle barışmaya çalışıyo çok pişman. okuldayız seni seviyorum diye msj yazıyo. bende hiç takmıyom. kız ayrılmış adamdan. sürekli msj atıyo okulda yanıma geliyo barışalım fln diye. neyse bi gün beni kıstırdı çıkmaza soktu barışmak zorunda kaldım. sonra arkadaşa demiş ben ona aşığım. arkadaşta bana söyledi. bende artık bu saatten sonra olmaz desemde bende aşıktım kırdım zincirlerimi çıkmaya başladık. ama benim kafamda hep soru işaretleri vardı çıktığımız dönemde. eski çıktığından dolayı. her zaman neşeli olan ben artık karamsar biri olmuştum. çıkmaya başladıktan sonra zaten aşkın büyüsü bozuluyo bunu anladım. arkadaş olduğumuz dönemde bile daha eğlenceli vakit geçiriyoduk hatta daha fazla vakit geçiriyoduk.şöyle söylim arkadaş olduğumuz zamanda daha mutluydum tabi sevgili olduktan sonra öpüşüyosun koklaşıyosun orası ayrı kızda zaten zamanla çok değişti benim aşık olduğum kız bu değildi demeye başladım kendi kendime. ama yinede aşıktım yada ben öyle zannediyodum bilmiyorum pofff. ama kızın bana aşık olduğuna öyle inanmıştımki. tatillerde memleketine gidiyodu geldiğinde seni çok özledim ben sana çok aşığım seni 2 gün görmesem özlüyorum felan filan. neyse bigün bu msn e girdi naber diyom garip garip konuşuyo tersliyo beni ne oldu diyom bişey yok diyo. seni çok özledim dedim. oo bugünde beni ne çok özleyen varmış dedi bende başka kim özlemiş dedim. ahmet dedi(eski sevgilisi 1.5 yıl çıktığı arada bahsediyodu arkadaş olduğumuz dönemde) bende dedim senimi aradı. evet dedi. dedim bayağı konuştunuz heralde. evet dedi. bende ii olmuş aradığı zaten onu hiç unutamamıştınki dedim. o da sağol felan dedi ters ters konuştu.çıktı msn den. ben bi kez daha yıkıldım. yani bi insan bu kadar çabuk değişebilirmiydi. 2 gün önce sana aşığım diyen kız bunu yapabilirmiydi. aşık olan biri sevgilisini yok sayabilirmiydi. neyse buna mesaj yazdım herşey bitti. diye. o günden sonra okulda felan bi açıklama dahi yapmadı. açıklamayı bırak bi msj dahi atmadı. ondan sonra bende başka kızlara yöneldim okulda bizim kuzenin arkadaşı vardı ben bu sevgilimle çıkmadan önce o kızı söylemiştim kuzenime ayarlasana felan diye yok olmaz erkek arkadaşı var demişti. şimdi sevgilimden ayrıldım ayağına kızla muhabbet ediyoz. kızda sevgilimden ayrılcam felan diyomuş. kuzenime demiş sevgilim olmasa aslında kuzenin hoş çocuk onunla olurdu felen diye. hem bu kız eski çıktığımdan 1000 kat daha güzel desem yeridir. şimdi ben ne yapayım aaa dostlar sevgilisi olan bi kızı kendime aşık etmeyemi çalışayım yoksa kaderime küsüp bunalım takılıp eski sevgilimi unutmayamı çalışayım ne yapayım pofff aşk yalanmış be 2 gün önce sana deliler gibi aşığım diyen kız seni bir anda silebiliyormuş. biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim. çoğunuz erinip okumicaksınız bile ama olsun ben içimi döktümya o bana yeter.

• Amma yazmışsın okudum ama
    Ben senin yerinde olsam diğer kişiliksiz kızı bırakırım, kuzenin arkadaşı olmasa da başka bi kıza, hatta kızlara yönelirdim.. Bi tanesini ayarla yani, diğer kıza da kin tutma o zaten düşünülecek bi insan değilmiş.. Ne kadar kişiliksiz yaa harbi sinir oldum Neyse dediğim gibi ne yaparsan yap o çıktığın kıza geri dönme, o sana dönerse ki sanmam fakat dönerse geri çevirme, hakettiğini ver sonra al ceketi vur kapıyı. Böyle insanlara kendisi gibi gelmeden adam olmazlar

• çok sağol arkadaş bende öyle yapıyorum zaten en yakın zamanda kendime yeni bi kız arkadaş bulmaya calışcam eskisinden dahada güçlü olacağım ki belki anlar nasıl birini kaybettiğini eğer anlarda geri dönerse aynen senin dediğini uygulayacağım
  • Sen üniversite hayatında adam akıllı bir kız bulacağına inanıyosun ha yazık!

Hadi onu da geçtim hiçbir zaman kadınlara güvenmiyeceksin...Gözüne bakarak kafasına sıksa inanmıyacaksın çoğu zaman (ne diyom lan ben )

Şimdi Gereksizlerin bayanları gelip laf söyleyebilir ama
    -25 yaş ilişkiler tamamen güvenilmezliktir,+25 yaş ilişkiler tamamen zorla yürütülme sonucu devam eder...

Çok içtim la ben bu akşam.Zaten 20lik diş muhabbetine yemekleri çiğnemeden yutuyorum arka taraftaki et şişti

Bu arada bi daha kız konusu açmayın huleeeyn

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Sen üniversite hayatında adam akıllı bir kız bulacağına inanıyosun ha yazık!

Hadi onu da geçtim hiçbir zaman kadınlara güvenmiyeceksin...Gözüne bakarak kafasına sıksa inanmıyacaksın çoğu zaman (ne diyom lan ben )

Şimdi Gereksizlerin bayanları gelip laf söyleyebilir ama
    -25 yaş ilişkiler tamamen güvenilmezliktir,+25 yaş ilişkiler tamamen zorla yürütülme sonucu devam eder...

Çok içtim la ben bu akşam.Zaten 20lik diş muhabbetine yemekleri çiğnemeden yutuyorum arka taraftaki et şişti

Bu arada bi daha kız konusu açmayın huleeeyn

akıllandım zaten bundan sonra hiçbi kıza hak ettiğinden fazla değer vermek yok. bu arada bende sarhoşum galiba zaten sarhoş olmasam ayık kafayla bu kadar uzun kız konusu yazamazdım

• Adamdan ayrılınca (veya adam sıkılıp kızı terketmişte olabilir) kız seni kullanmış,ya boşta kalmamak için yada eski sevgilisine nispet yapmak için sana yaklaşmış ama hangisi olursa olsun farketmez kız karaktersizmiş bence (anlattıklarına bakarak söylüyorum)..

Yerinde olsam "ne ölüme ne ölüsüne" mantığıyla yüzüne bile bakmam,MSN-Facebook nerede kaydı kuydu varsa silerim hepsinden en önemlisi hayatımdan silerim bir daha tekrar almamak üzere..Gençsin daha (muhtemelen) gez toz hayatını yaşa boşver bağlanmayı genç yaşta karakteri bozuklar yüzünden çile çekmenin anlamı yok..
  • ilk başlarda evet çile çekiyodum bunalım takılıyodum ama sonra kendi kendime dedim ulan sen burda kendini yıpratıyosunda ne oluyor salak herif sen kızın sanki çok umrundasın dedim ve artık sallamıyorum. hiç bi kız içinde değmez kendini yıpratmaya bunu anladım.
  • Gece gece rüyanda belirdi sanırım makale

Ya da içinde bayağı şey birikmiş, uzun yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnctnk

ilk başlarda evet çile çekiyodum bunalım takılıyodum ama sonra kendi kendime dedim ulan sen burda kendini yıpratıyosunda ne oluyor salak herif sen kızın sanki çok umrundasın dedim ve artık sallamıyorum. hiç bi kız içinde değmez kendini yıpratmaya bunu anladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.