Arkadaslar ben 18 yasındayım herşeyi çok takıyorum kafama bide çok kavgacı yım boks falanda yaptım onun etkiside var böyle kavga edince bile kafama takıyom acaba iyi dövdümmü yoksa omu vurdu böyle aylarca düşünüyorum bu konuda görüşlerinizi almak isitoyrm
aynen kardeş bende çok takıntılıyım..
quote:
Orijinalden alıntı: andreasmünzer
Arkadaslar ben 18 yasındayım herşeyi çok takıyorum kafama bide çok kavgacı yım boks falanda yaptım onun etkiside var böyle kavga edince bile kafama takıyom acaba iyi dövdümmü yoksa omu vurdu böyle aylarca düşünüyorum bu konuda görüşlerinizi almak isitoyrm
Boksta her yumruk atışında kafana taktığın şeye atıyormuşun gibi düşün Eğer kafana taktığın bi insansa onu dövdüğünü düşün . Faydası olacağını düşünüyorum
değişik bi yol sagolasın başka görüşleri olanlar yazsın
vallahi ister boks yaparken düşün ister başka şeyde dostum bunun kaçışı yok insan ille düşünüyor. boks yaparsın mola verirsin pat diye yine aklına gelir.. bende kafaya çok taktığım bi konuyla ilgili konu açtım akıl istedim diğer insanlardan teselli duymak iyi gelir diye düşündüm .. sağolsunlar çok iyi seyler söylediler takma hobi bul filan evet bunlar kulağa hoş geliyor fakat faaliyete geçirmesi zor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme