Şimdi Ara

kafam karma karışık yardııııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bide sizi sorayım şu soruyu:
    komşunun modeminden(4 kortlu) kabloyu ethernete taktım.internete bağlanıyorum.o benim hangi siteye girdiğimi vs. görür mü? ben onu görmüyorum

• otomatik ip le bağlanıyor musun ? ve senin ne yaptığını nettiğini göremez..
  • Hayır
  • otomatik ip nedir?onu anlamadım.bilmiyorum yani.
    bu soruyu çok kişiye sordum hayır,evet,çok uğraşırsa görür dediler niye bunun tek bi cevabı yokmu peki.sizde ağda olan ve modemin bağlı olduğu bilgisayarı olan varmı?
  • login: root 

Password:

BusyBox v0.61.pre (2004.06.18-06:29+0000) Built-in shell (ash)
    Enter 'help' for a list of built-in commands.

# netstat

Bu benim modemin konsolu, ortalikta bolca firmware var ve bu firmwarler modifiye edilebiliyor. Yapilmasi gereken sadece bir adet sniffer, yada network trafik analiz yazilimini da icine gomerek cihazin uzerine yazmak . Tabii her modemde gecerli degil bu durum.

Ayrica modemin uzerindeki 4 port switch degil de hub ise zaten extra hicbirsey yapmadan birbirinizin trafigini gorebilirsiniz. sadece network sniffer denilen bir yazilim kurup dinlemek yapilmasi gereken . Sadece nereye baglandiginiz ile kalmaz, sifreleriniz, online iletisim bilgileriniz, herseye ulasabilir. Ama tabii swithc olmamasi cok dusuk bir ihtimal .
  • neyi uygulayacağım anlamadı
  • iki pc var hub yok.zaten ben onları görmüyorum öyle uğraşmazlar.çok iyi bilgisayar bilmiyolar bu durumda cevabınız nedir
  • kafam dahada karıştı çıkarım atsam kabloyu en iyisi.öyle program filan uğraşmazlar sadece merak edip baksalar ölesine yani görürlermi
  • hayır bence göremezler... Bu işler öyle herkesin anlayacağı kadar kolay değil. Ayrıca bir profesyonellik gerektiriyor... Sende onlar öyle uğraşacak tipler değil diyorsan bence göremezler...
  • ok arkadaş ya kafamı bu konuya nerden taktım bilmiyorum ama başım ağrıdı. bu konuda başka görüşü varsa lütfen yazsın dediğim gibi bunlar aile yani ağ bilgilerinden görünmüyosa uğraşmazlar yani önemli olan kolay gözüküp gözükmediği
  • dostum canını sıkma göremezler.. bilgisayardan anlamıyolarsa ve çok uğraşmadıkları sürece göremezler. ama görmek isteyen taaa burdan bile göreblir bunu unutma nettesin yani tehlieke altındasın :)
  • ok.teşekkür ettim.arkadaş ya artık düşünmüyorum bu konuyu yoksa işin içinden çıkılmaz bi hal alıyo.ama görüşü olan varsın bildirsin.bende başka bunu merak eden yok heralde hiç rastlamadım
  • göremez.görmesi için radmin gibi programlar kurarak iletisime gecmesi gerek seninle.
  • ok
    hocam sizin sölediklerinize güveniyorum çoğunluk böle sölüyo.karşıt görüşü olan varsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.