Şimdi Ara

KAFAMA TAKILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bişi soracaktım size yaws ben şimdi kendi hattımdan ama arkadaşımın kullanıcı adı ve parolasıyla download yaptıgımda benim kotama mı yazılıyo arkadaşınkine mi biz kapak yaparız dedik kotaları duruma göre ama yine de bi sorayım dedim kısaca cevaplasanızda olur eyvallah...

• Senin hattın üzerinden başkasını şifresiyle girilebildiğini bsanmıyorum eğer girilebiliyorsa bile bence hat kiminse ona yazar
  • bak olay şöyle ;

kimin şifresi ile girirsen onu ip adresini alırsın fakat kota senini hattından düğşüyor. . . .
  • yaw bu olayın iple falan alakası yok adam portu senin hattına açıyo.başka birinin paralosı ile kendi hattından giremezsin.Dediğiniz gibi olsadı ben adsl ye başvurup port parası fln wermezdin diğer bağlantımın şifresi ile bu hattan girerdim ve böylece iki bağlantı için para ödemessdim.Merak etmeyin tt e sizden bizden akıllı
  • Adsl şifreleri hatlara özeldir.Dial-up şifresi gibi her türlü mekanda kullanamazsınız.
  • Hitom adlı kullanıcı burada bulunan (ve silinen) hakareti yüzünden forumdan uzaklaştırılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.