Şimdi Ara

Kafamı karıştıran bir konu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şimdi ben sayısalcıyım da alan dışı tercih yapmak istiyorum. Merak ettiğim şey ise bölümlerin alan dışı tercih yapanlar için farklı taban puanları var mı?Yoksa taban puan bir bölüm için tek midir? Yardımınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolin1993 -- 24 Temmuz 2011; 14:43:03 >

• 2011 tercih kılavuzunda o puanların yazdığı yerde "0,12 AOBP'li Başarı Sırası " diye bir bölüm var. Eğer alan dışı tercih yapacaksan bu seneki sıranı o sılamayla karşılaştıracaksın. Taban puanı bilmene gerek yok ki zaten kılavuzda koyma gereği duymamışlar. sadece sıralamaya bak. herzaman sırlama önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan101

2011 tercih kılavuzunda o puanların yazdığı yerde "0,12 AOBP'li Başarı Sırası " diye bir bölüm var. Eğer alan dışı tercih yapacaksan bu seneki sıranı o sılamayla karşılaştıracaksın. Taban puanı bilmene gerek yok ki zaten kılavuzda koyma gereği duymamışlar. sadece sıralamaya bak. herzaman sırlama önemlidir.

peki tm de kontenjan artışı vs. varmı çünkü girmek istediğim yer 46.100 le almış geçen sene ben 47.900 üm gelir mi sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolin1993 -- 24 Temmuz 2011; 15:00:56 >
  • Valla orasını bir rehber öğretmene danış ben bişey söyleyemem şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.