Şimdi Ara

Kafamı karıştıran bir String sorunu var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bana 1.000 mesaj gelse hepsini bir günde okurum, bundan hiç şüpheniz olmasın. Ha bu arada, sizin önerdiğiniz fikri daha önceden denemiştim, ve işe yaramamıştı. Yardımlarınız için teşekkürler ve iyi günler.

@frknkntr

Size çok teşekkür ediyorum, verdiğiniz linkten pdf dosyasını indirip hemen inceledim. Bilgiler sınıfı artık düzgün bir şekilde çalışıyor ve bana daha ileri zamanlarımda işime yarayabilecek bir teknik gösterdiniz. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler, iyi günler.

@Gökşen PASLI

Merhaba hocam. Evet dediğiniz tekniği denedim ve çalışıyor, ama benim istediğim bu değildi. Yine de sağolun, bu teknik kafamın bir köşesinde her zaman duracak. Yardımınız için teşekkürler. İyi günler.

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImLeGenD53 -- 18 Mayıs 2015; 23:19:48 >

• Java SDK bile o şekilde yazılmıştır. Sen hariç herkeste çalıştığına göre sorun sende.
  • @elektro_gadget

Sorunumu çözdüm, konuyu uzatmayın.

@seyfi84

Merhaba hocam. Siz main metodu Bilgiler sınıfının içine koyduğunuz için çalışmış, birde main metodu Bilgiler sınıfına değil de başka bir sınıfa koyarak deneyin.
  • Rica ederim hocam... Kolay gelsin
  • @seyfi84

Galiba ben durumu anladım. Sizin yaptığınız gibi tek bir java dosyasının içinde yapıp çalıştırdığınızda işe yarıyor, ama benim üzerinde çalıştığım dosyaların sayısı daha fazla, o yüzden çalışmıyor olabilir. Yine de sağolun.

@frknkntr

Size de kolay gelsin.

Not: Oyunumun TEK OYUNCULU kısmını bitirdiğimde ÇOK OYUNCULU kısmına geçeceğim, belki o zamanda Socket, ServerSocket gibi şeyler için yardım isteyebilirim :). Herkese işi kolay gelsin. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

tamam, ayrı yaptım. gene çalıştı.
     Kafamı karıştıran bir String sorunu var...

Hocam tamam bu kadarı yeterli bence, her türlü yolu gösterdiniz :). Zaten sorunumu çözdüm, ama yinede sağolun. Sizin verdiğiniz bu teknikleri ileri zamanlarda kullanabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.