Kafası atan burayaaa konuyu acmamın nedeni Neden:Sroyu indirmeye üşenmem Sonuç:Bu konuyu açmam ve klavyeye fiziksel zarar vermem
quote:Orijinalden alıntı: Aras.Nedne:Sro yu indiriom Sonuç:Çarımı kasıp sock düşürcem:D:Dndn:manita sonuç:ayrıldık
quote:Orijinalden alıntı: ZooMBeendn:manita sonuç:ayrıldıkAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZooMBee ndn:manita sonuç:ayrıldık al benden de o kadar ayrılma eşiğindeyiz
quote:Orijinalden alıntı: WhyLoveMequote:Orjinalden alıntı: ZooMBee ndn:manita sonuç:ayrıldık al benden de o kadar ayrılma eşiğindeyizAlıntıları Göster BN Ayarlama eşiğindeyim :d
quote:Orijinalden alıntı: crazypersiaBN Ayarlama eşiğindeyim :dAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: crazypersia BN Ayarlama eşiğindeyim :d aynen
quote:Orijinalden alıntı: PATEVRAquote:Orjinalden alıntı: crazypersia BN Ayarlama eşiğindeyim :d aynen Alıntıları Göster neden : sronun saat 2 den beri %67 e gelmesi sonuç :sabrımın tükendiği
quote:Orijinalden alıntı: asittingneden : sronun saat 2 den beri %67 e gelmesi sonuç :sabrımın tükendiğiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: asitting neden : sronun saat 2 den beri %67 e gelmesi sonuç :sabrımın tükendiği Beklediğine değer inşallah......
quote:Orijinalden alıntı: WhyLoveMequote:Orjinalden alıntı: asitting neden : sronun saat 2 den beri %67 e gelmesi sonuç :sabrımın tükendiği Beklediğine değer inşallah......Alıntıları Göster Neden : İndirdiğim Client Çalışmadı Sonuç : Çok Sİnirli Bi Şekilde Tekrar İndiriyorum
quote:Orijinalden alıntı: ScrappyNeden : İndirdiğim Client Çalışmadı Sonuç : Çok Sİnirli Bi Şekilde Tekrar İndiriyorum Alıntıları Göster Neden : Oyuna Girip Oynuyor ( Ve Botun Yeni Sürümünün Gelmiş Olması ) Sonuç : Farmda Olmam Ağır KAsılması
quote:Orijinalden alıntı: ZooMBeendn:manita sonuç:ayrıldıkAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZooMBee ndn:manita sonuç:ayrıldık benimkide 15 dk önce bitti başka kızmı yok beyler...üzmeyin kendinizi o kdr
quote:Orijinalden alıntı: n1_rulezzzquote:Orjinalden alıntı: ZooMBee ndn:manita sonuç:ayrıldık benimkide 15 dk önce bitti başka kızmı yok beyler...üzmeyin kendinizi o kdr Alıntıları Göster ndn:sro sonuc:param yok 80 lwl charim yok sunum yok kanatim yok silkim yok tavsanim yok cok param yok ndn:hayat sonuc:sayamicagim bi suru sorun
quote:Orijinalden alıntı: Næccmndn:sro sonuc:param yok 80 lwl charim yok sunum yok kanatim yok silkim yok tavsanim yok cok param yok ndn:hayat sonuc:sayamicagim bi suru sorunAlıntıları Göster Neden Param yoq Sonuc Petimi uzatamıyom
quote:Orijinalden alıntı: ScrappyNeden : İndirdiğim Client Çalışmadı Sonuç : Çok Sİnirli Bi Şekilde Tekrar İndiriyorum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: twizle Neden : İndirdiğim Client Çalışmadı Sonuç : Çok Sİnirli Bi Şekilde Tekrar İndiriyorum Hayır nie indirdinki arkadaş bi konu açmıştı silmeseydin keşke ya bulup linkini atıcaktım sana
quote:Orijinalden alıntı: crazypersiaBN Ayarlama eşiğindeyim :dAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: crazypersia BN Ayarlama eşiğindeyim :d ben daha açılamadım bile içim içimi yiyor
quote:Orijinalden alıntı: MoooNLiFequote:Orjinalden alıntı: crazypersia BN Ayarlama eşiğindeyim :d ben daha açılamadım bile içim içimi yiyor Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MoooNLiFe quote:Orjinalden alıntı: crazypersia BN Ayarlama eşiğindeyim :d ben daha açılamadım bile içim içimi yiyor ben açıldımda noldu????????????
quote:Orijinalden alıntı: MoooNLiFequote:Orjinalden alıntı: crazypersia BN Ayarlama eşiğindeyim :d ben daha açılamadım bile içim içimi yiyor Alıntıları Göster ndn:1 saattir indirirken pc nin resetlemesi snç:klavyeye %100 fiziksel damage...
quote:Orijinalden alıntı: ´ Raéγndn:1 saattir indirirken pc nin resetlemesi snç:klavyeye %100 fiziksel damage...Alıntıları Göster Neden : C9 Sonuç : Joymax'a sövme
quote:Orijinalden alıntı: SekkizNeden : C9 Sonuç : Joymax'a sövmeAlıntıları Göster Neden : Senin bu konuyu açman. Sonuç : Uçan kafa ve beyin spazmı.