Şimdi Ara

Kafaüstü kulaklık 100 tl bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten başlıkta herşeyi anlattım en fazla 100 tl'ye kafaüstü kulaklık ;) 100 lirayı zorlamak zorunda değiliz, 80-90 yani o civarlarda

• forumda thetrooper00 yuin g2 satıyor 100 lira , kafaüstü değil kulaküstü bu gerçi ama , ben o ürünü beğendim , almak istedim ama empedansı biraz yüksekti , amfi kullanmak gerekebilir dedi ben de almadım , koss portapro satılıyor 70 lira darty de , ama yuin g2 daha kaliteli bundan diye sanıyorum .
  • Audio-techica onto on3 mü yoksa JVC Flat mı? önerdiğinizi alıcam
  • geçenlerde koss portrapo aldım gerçekten tavsiye ederim,zaten en çok beğenilen kulaklılar arasında kendisi.aldığına pişman olmazsın,iyi bir ses kartıyla kullanıyorum ve gayet başarılı bir kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

geçenlerde koss portrapo aldım gerçekten tavsiye ederim,zaten en çok beğenilen kulaklılar arasında kendisi.aldığına pişman olmazsın,iyi bir ses kartıyla kullanıyorum ve gayet başarılı bir kulaklık.

hayırlı olsun kardeşim bir de nerden ne kadara aldıağını yazsaydın ayrıca ses karakteri nasıl bazı kulaklıklar ses kartına bağlandığında sesi kökleyince baya bir cızırtı yapıyor portapro da böyle bir sorun var mı
  • portapro tavsiye ederim çok memnun kalmıştım, tek eksisi çok rahat değil rahatsız edebiliyor. cızırtı, ses bozukluğu yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

geçenlerde koss portrapo aldım gerçekten tavsiye ederim,zaten en çok beğenilen kulaklılar arasında kendisi.aldığına pişman olmazsın,iyi bir ses kartıyla kullanıyorum ve gayet başarılı bir kulaklık.

hayırlı olsun kardeşim bir de nerden ne kadara aldıağını yazsaydın ayrıca ses karakteri nasıl bazı kulaklıklar ses kartına bağlandığında sesi kökleyince baya bir cızırtı yapıyor portapro da böyle bir sorun var mı

aşağıdaki linkten aldım arkadaşım

http://www.sanalmarketim.com/urun/a4af3c06dc7f0f8251bb7acab1e5f0a0/KOSS-PortaPro-Kulaklik

vince arkadaşımın dediği gibi seste cızırtı bozulma yok.ben ilk kez bi kulaklığa bukadar para bayıldım ve hiçte pişman değilim şu an,elbette çok faha iyi kulaklıklar vardır o şüphesiz ama 100 küsürlerde alabileceğin ve benim sana tavsiye edebileceğim bi kulaklık.ben hiçbizaman son seste dinlemem ki hiç sağlıklı değil.sesin 4 te 1 ini açsam bana yetiyor ve kulağıma çok tatlı bi ayarda ses geliyor.basslar tizzler tam tadında bana göre.kulaklık hafif bi malzemeden yapılmış,kafada hissedilmiyor ama elime ilk aldığımda bu ne ya elimde kalcak demiştim :) ama merak etme kulaklığına iyi bakarsan oda senin kulaklarına iyi bakacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.