Şimdi Ara

Kafaüstü Kulaklık Tavsiye (Sennheiser, Sony, Marshall, Jbl) Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 senedir AT Cks77x kullanıyorum. 160tl civarı bir fiyata özellikle bassları için almıştım. Artık yeni kablosuz bir kulaklığa geçmek istedim.
    Kulak üstü modellerin ses kaliteleri sürücü büyüklükleri belli. daha kulakiçi düşünmüyorum. Bütçe maximum 650tl. 5 adet model buldum fakat kafam karıştı.

Modeller;

Sennheiser HD 4.40 BT

Sony MDR-ZX770BNhttp://www.epttavm.com/item/43550870_sony-mdr-zx770bn-gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-siyah?akakce.com&utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=0.10.4

Sony Mdr-100abn

Marshall Major II

JBL E55BT

Özellikle marshall major 2 yi arkadaşımda denedim bassları ses düzeyi ve ses kalitesi çok hoşuma gitti. 575tl vereceksem biraz daha fazla verip daha iyisini alayım paramı dibine kadar kullanayım dedim. En çok ilgimi çeken model sennheiser hd 4.40 oldu. birçok yerde gayet iyi yorumlar okudum fakat bir kişiden ses düzeyi az ve bassları az kalıyor sony tercih et daha iyi olur diye bir yorum duydum.
    Sadece dershanede ve evde kullanacağım. dışarda müzik dinleme huyum yok. eve ses sistemi alamadığım için (komşular rahatsız olacak) kulak üstü düşündüm. kablosuz olması ve ses kaliteleri hoşuma gidiyor. türkçe pop aradada dj lerin basslı müziklerini dinliyorum. bass hayranıyım ses kalitesi iyi parasını hak eden bir kulaklık lazım. bassları az olup sesi yüksek olup bağırmasın ya da sesi az olup bassla boğmasın. bu 5 modelden hangisini önerirsiniz. bir an önce sipariş vermem gerek önerilerinizi en yakın zamanda bekliyorum.

• güncell
  • En iyisi aralarından Marshall Major II ama clipslerinden kırılma sorunu var araştır derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Yaptın hocam karar verdin mi aldın mı bende bu iki model arasında kaldım

Sony xb950b1

Sennheiser hd 4.40 bt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.