Şimdi Ara

:::::Kafayı Knight İle Bozmuş Çocuk::::: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzelde o allah oldum tövbe tövbe orayı editle kardeşim benim
  • güzel olmus emege saygı
  • allah belanı vermeisn iş konuşması yaplırken koptum ben senin varya ulan ne adamsız be sen beni güldürdün allahda sana +8 rapot versin
  • o rapot deil raptor olcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewren1

allah belanı vermeisn iş konuşması yaplırken koptum ben senin varya ulan ne adamsız be sen beni güldürdün allahda sana +8 rapot versin

allah da seni güldürsün desene +8 raptoru napim

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

berbat

Katılıyorum ben hayatımda bu kadar saçma sapan ve bu kadar cocukca seyler duymadım forum -13 oluyor yawas yawas

hangisi hakkında yorum yaptın ?

Bunu bile anlayamadıysan sen kesinlikle cocuk olmalısın

• ok ok trmm allahda snei güldürsün :D:D nesin ya koptum öldüm bittim geberdim ya potum kalmadı babama staf alamadım
  • quote:

Bir ilkokul öğrencisinin kompozisyonu

3 dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz..

günümüzde 3 dilek hakkımızın olması çok önemlidir.malesef sevinerek bu hakkımızı kullanırız her zaman.Benim 3 dilek hakkım olsa 3 dilek daha isterdim.elde var 6 dilek hakkı , 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur.15 dilek ile her istediğimi dilerim.Günah değilse Allah olmayi dilerim.Allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur.Çok akıllı olurum.Maalesef her istediğimi yapabilirim.Kendime kasvetli bir yaris arabası yaptırırım.Onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperim.Dedem bana torunum allah olmus der.Sevinir.Harçlık verir.Abime vermez , çünkü o arabaya kusan bir gerzek.Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gönderir beni.Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla.Babamı da döverim.

Sevgi ve Muhabbetle..

Mehmet YILDIRIM İngilizce Öğretmeni M.Akif Ersoy And.Tek.Lisesi /G.Antep

Arkadaşlar Lütfen Hemen Çıkıp Çok AYIP GÜNAH Falan Demeyin Yaşı Kemale Ermemiş Birisi o.. =))

Alıntıdır..

bir gün ko oynayan cocuk
    elektırıkler kesılır
    cocuk : aaaaaaaaaaaaaaaaaaa (diye bagırmaya baslar)
    anesi ve babası gelır
    a v b : ne oldu yawrum
    cocuk : apos elektirikleri kesti
    babası : yok olum belediye kesti
    cocuk : biliyom saten herse onun basının altından cıkıyor ılk saten o dalıyor sonra bı komutla dıgerlerıde dalıyor sımdıde elektırık wermıyor
    babası : ne diyon olum
    cocuk :yattım kesınya ah apos ahhhhhhhhhhh
    babası :uykunmu geldı nedıyosun gıt uyu
    cocuk :aya kalkar ve balkona gıder dısarı ıkar we bagırır rezz yokmu *.* dugumun sansıya rez plz diye bagırır
    babası :sopayı alır (cocugun uzerıne yurur)
    cocuk : baba o stafı at ben sana +8 wizard alırım 15 gb war saten korkma sen hade gene ıyısın
    babası : sopayla cocugu dowmeye baslar
    cocuk :cok az damage vuruyon 43 skılını vur ben en basında soyledım warıor ac carı dıye dınlemedın sımdıde vuramıyosun
    babası :artık dovmeyı bırakır telefon acar polıslere
    polıs gelır cocuga der :ne yapıyosun sen
    cocuk :aga sen o ustunu nerden aldın fp ye benzıyoda bende shell war bana bısey olmuyor senın ustundekının defansları kac
    cocuk :kalkar bagırarak gelsenıze lan vs yapak oyle artıslık yaparak olmaz sız anca klavye cocugusunuz gelın hade
    polıs sılahı cıkarır :dur yoksa ates ederım der
    cocuk : oha one onebıcım sılah bu sılahı okcularmı kulanıyor hanı bunun oku dur alamda gelem bı wur bana kac atak vurdun dıye bakak sılahı alır kendıne 1 tane sıkar
    cocuk : oha tek atın be *.* senın cus ne ap warmıs sendede sıktın *.* 50 np *.* ya senın lwl kactı aga der ve orda ölür

ALINTIDIR

• hiç beyenmedim ben çoçuk ölüyo nası tek attın diyo babsı bi laf için çocuğunu sopa ile dövüyo bu nedir böle hem babası psikolog yada tımarhaneye götürmek yerine niye polis çağırıyo bişi anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

berbat

Katılıyorum ben hayatımda bu kadar saçma sapan ve bu kadar cocukca seyler duymadım forum -13 oluyor yawas yawas

hangisi hakkında yorum yaptın ?

Bunu bile anlayamadıysan sen kesinlikle cocuk olmalısın

ileri gidiyorsun.haddini bil

• ama 1.kısım hakkında birşey diyemicem

çok güzel olmuş kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFe -- 25 Ocak 2007; 16:18:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreptecoC

ama 1.kısım hakkında birşey diyemicem

çok güzel olmuş kardeş

saol sizleri güldürebildiysem ne mutlu bana
  • iğrenç
  • 2.sine diyecek bişeyim yok gerçektençok güzel
    ama 1.si ve bu türde olan şeylerden nefret ederişm bunlara gülmek bile iyi bir şey değil
  • Çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: generals_

2.sine diyecek bişeyim yok gerçektençok güzel
    ama 1.si ve bu türde olan şeylerden nefret ederişm bunlara gülmek bile iyi bir şey değil

tmm siliyorum
  • Sen öle bişeyi yazmaya utanmadınmı ya töbee töbee çarpılacaz ha goruma elvada diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Sen öle bişeyi yazmaya utanmadınmı ya töbee töbee çarpılacaz ha goruma elvada diyebilirim

haydaa.fazla tepki vermiyormusunuz arkadaşlar?neden utanim?

1.si kendi yazdığım bişey gibi yükü benim üstüme atıyorsunuz
    2.si ilkokul öğrencisinin yazdığı birşey hayal dünyasında öyle şeyler var gülün diye koydum
    3.sü sildim
    4.sü de kompozisyon la ilgili yorum yapmayın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

kafayı sıyıran sıyırana bu forumdada
    -----------------------------------
    ----------------------------------
    ----------------------
    ----------------------------------
    -----------------------------------

off ban harika olmuş fıkrada güzel

• ZÜPERRRRRR BİŞİ YAWWWW
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.