Arkadaşlar ben tera oynamaya karar verdim ne yazıkki talihsiz birşey oldu oyunu indirmeye başladım %95 oldugunda Louncer Settings kısmındaki Click here to Begin Repair e tıkladım yanlıslıkla artık niye kurcalıyosam oraları Sonra oyun baştan inmeye başladı bunu kaldığı yerden devam ettirmenin yolu yokmu yoksa indiremiyeceğim o kadar kota harcadım Buda oyunun inen kısmı
Repaire tıklayınca oyunu tekrar indirmeye başlamaz. Eğer oyunda eksik bir yer varsa onu tarar bulur ve indirir. Oyunu tekrar indirmez yani.O yaptığı taramanın sonuna kadar dolmasını bekleyin, zaten hızlı dolar yeni birşey indirmediği için.
dediğinizi biliyorum ama benim bahsettiğim repair işlemi bittikten sonra başlıyor indirmeye
ıkı patch indiriyor oyun ılkı buyuk ıkıncısı kucuk...Benımkı de 98 de takılmıstı launcher ı kapatıp tekrar baslattım tamamladı sonra bır patch daha ındırdı kısa surdu... Arkadasın da dedıgı gibi repair dosya ındırmez mevcut dosyayı kontrol eder sıkıntılı varsa orda bır takım download yapar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme