60.000 kişi derbilerde olur kanımca ama Ankaraspor, İBB, Oftaş böyle takımlara karşı 60.000 zor
tamam o takımlar için rakamı 58.000 yaptım
59.000 anlaşalım
59.500 + Ben
Hele bi çıkalım
Karşıyaka'nın gizli hazinesi
Karşıyaka, Bank Asya 1. Ligi'ndeki müthiş çıkışını ilk 6'ya adım atarak belgelerken kaleci Emrehan Ceylan, performansıyla dudak uçuklatıyor. Ümit Milli kaleci Onur Kıvrak'ın Trabzonspor'a transferinden sonra kaleyi devralan 28 yaşındaki Emrehan, son 5 maçta 2 gol yiyerek bu periyotta ligin kalesinde en az gol gören file bekçisi oldu. Tecrübeli kaleci, 'Onur gitti, Karşıyaka bitti' söylemlerine yaptığı kurtarışlar ve takımına kazandırdığı puanlarla cevap verirken, "İkinci yarının en az gol yiyen takımı Karşıyaka olacak" diyerek iddialı konuştu. Kalan her maçın ayrı birer final olacağını belirten Emrehan, başarı öyküsünü şöyle anlattı: "İkinci yarının ilk maçında hastaneden çıkıp maça geldim ve kaleye geçtim. İlk dakikada Giresunspor'dan yediğim şanssız gol beni çok üzdü. Hırs yapıp Altay, Diyarbakır ve İstanbulspor maçlarında hiç gol yemedim. 3-1 mağlup ettiğimiz Sakaryaspor karşısında da yumrukla uzaklaştırmak istediğim top önümdeki oyuncuya çarpıp ağlara gitti. Benim kadar takım savunmamız da çok önemliydi. Bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.
Evet istanbul maçında gördüm zembellah gibi kaleci çok büyük
24 Şubat 2008 - 13:00
Samsunspor - Karşıyaka
Hayırlısı
buda 2.foto
buda 1. foto
Biz bunları supporterz abinle konuşmuştuk.Kimse Birbirinin topiğine yazı yazmayacak.
canlı anlatım
11:20 :Futbolcularımız şu anda, Samsun sahilinde yürüyüşe çıktılar. Moraller üst düzeyde ve bu maçı alıp İzmir’ e 3 puanla döneceklerine inanıyorlar. Golcümüz Şehmus bu maçta, “Bugün 1 tane golüm var” diyerek, taraftara iletmemizi istedi. Takımımızın saat 11:45 gibi, maçın oynanacağı stada hareket etmesi bekleniyor.
Maçın Hakemi Karşılaşmayı, Adana bölgesinden Gökhan Güneşer yönetecek. Gökhan Güneşer, Türkiyede bir ilke imza atarak, 2004 yılında, yönettiği bir müsabaka da futbolcu ve teknik heyetten, 7 kişinin saldırısına uğramış, TFF nin bu kişilere verdiği 5 yıl Hak Mahrumiyetine rağmen, dava açması, elde ettiği tazminatı hayır kurumlarına bağışlamasıyla tanımıştık.
11:00: Samsun’ da hava kapalı, zaman zaman yağmur çiseliyor. İzmir’ den yola çıkan 3 otobüs taraftarımızın, Samsun’ a ulaşmasıyla, çevre illerden ve kendi imkanları ile giden taraftarlarımızla birlikte 200 kişiyi bulmamız bekleniyor.
iddiada berabere oynadım ama inşallah kafkaf kazanır da ben yatarım.
Keşke 02 oynasaydın herkes kazanırdı
12:10 : Çarşı' nın Samsun' a ulaşmasına 30 Km kaldı..
12:00: Futbolcularımız stada ulaştılar ve Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu’ nun maç öncesi son direktiflerini alıyorlar. Tribünlerde şu an da sadece Ankara’ dan ulaşan 4 Yeşil-Kırmızı sevdalısı yerini almış durumda. Çarşı henüz Samsun’ a ulaşmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
Biz bunları supporterz abinle konuşmuştuk.Kimse Birbirinin topiğine yazı yazmayacak.
Supporterz la konuşmuşsun benle değil.
samsun 0 ksk 1
dakika 15
öyle bir şey konuştuğumuzu hatırlamıyorum sadece sen bizim topiğe yazmayacaksın..
0-2 öndeyiz
Supporters sana gelince sende bizim topiğimize yazmayacaksın
Karşıyaka dolu dizgin: 1-2
Bank Asya 1. Lig'de 23. hafta mücadelesinde son haftaların formda ekibi Karşıyaka, deplasmanda Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Ligde oynadığı son 3 mücadeleden galibiyet ile ayrılan İzmir ekibi bu sonuç ile zirveye iyice yaklaşmış oldu. İlk yarısı da Karşıyaka'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada konuk ekibin golleri 12. dakikada Savaş ve 43. dakikada Olcan'dan gelirken, Samsunspor'un tek golü 55. dakikada Zafer'den geldi.
Bu galibiyet ile Karşıyaka puanını 38'e yükseltirken, Samsunspor 24 puanda kaldı
kaynak: sporx.com
lig a da 5. olup play-off umutlarıyla yanıp tutuşmak ne zaman başarı oldu..
Tarihinde süper lig görmemiş bir takım karsiyaka..