< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kağıt Toplayıcısı kesilen ceza için ağladı (6. sayfa)
-
-
Benim yazdığım ile ne alakası var ?
Okumak ile ilgili bir şey yazmadım. Tahmini aylık gelirini yazdım.
Yani acınacak bir durum yok ki adamlar çok güzel para kazanıyorlar.
-
Bazı polislere ağız burun dalasım geliyor ama yapamıyorsun işte.
Arabayı yol kenarına çekmişim bagaj açık malzeme yüklüyorum burada durmak yasak diyip ceza yazdı.
Madem bu kadar görev aşkınız var kuralları herkes için uygulayında görelim!
Nedense herkes tutturabildiğini mikmeye çalışıyor!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kerimcem sen de mi kongreye katıldın söyle de rahatla
-
Alıntı
metni:Bazı polislere ağız burun dalasım geliyor ben bu lafı yazmadan önce 100 defa düşünürdüm o derece bu ülke bu hale geldi.
-
Gelen herkese PCR testi mi yapıldı?
-
Yemişim testini de iznini de.
1) İzin alındı demişsin; zaten izni veren devlet kongreyi yapan devlet istediği gibi kanunlara, kurallara müdahale edebiliyorlar. Sen sadece kılıfı hazırlandı demişsin. İnsanların sağlığını düşünen biri zaten bu tarz olayları tasvip etmez. Bana göre bir şey değildi, ceza gerektiren bir şey yok demişsin; aşırı saçma burada devletler üstü bir olay var ve senin kuralların burada geçerli değil. Tedbirli davranmak zorundasın kılıfına uyan her şey doğru değildir.
2) PCR testi uygulandı demişsin; Eminim oraya gelen hiçbir akpliye test yapılmamıştır. Test yapılsa dahi bu testlerin doğruluk oranının ne kadar sıkıntılı olduğunu bütün dünya tartışıyor hadi bütün bunları geçtim oraya o kadar insanı toplamak hangi zekanın ürünü. Bir tanesi PCR testi olduğu zaman ile sonuçların çıktığı zaman arasında virüsü kapsa n'olacak?
3) Sosyal devlet anlayışından bir haber birisin. Devlet maddi durumu sıkıntılı olan insanlara yardım etmeli. O adamın sıkıntıları var ve o gün çalışamazsa para kazanamayacak. Sen devlet olarak bunun sorumluluğunu almalısın.
Diğer yorumlarını da inceledim. Bütün yorumların genellemeye dayalı, doğru bir kaynak yok. Sözlerin zeka süzgecinden geçmiyor. Çok eksiğin var o yüzden buralarda zaman geçirmek yerine kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum.
-
adama çok üzüldüm vicdanım sızladıda
senın cocuk neyıne 1
yasakta şehir merkezınde harbiden işin ne kafasızın tekisin işte belli
-
İşte bu garibanların ahı ile kahrolacaklar! Allahü c .c onları bu kibirleri ve zulümleri yüzünden bu dünyada zillete ahirette ise büyük bir azaba eristirecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu emir kullarının hiç emir kulu oldukları, AKP kongrelerinde akıllarına gelmiyor mu? Sen insanlarla kafamı buluyorsun dalga mı geçiyorsun? O inanmadığınız ama inanır gibi yaptığınız Allah gerçekten var ve azabı çok şiddetli olacak. Çünkü garibanların ahını alıp milletin rızkını hiç ediyor ve zülm ediyorsunuz. Sizin gibilerde üç kuruşa onların yalanlarına ortak olup degirmenlerine şu taşıyor. Dünya hayatını ahiretinize değişiyor ve herkes gibi aciz olan bir kula kulluk edip ona uhreviyet yukluyorsunuz. Size tavsiyem... Eğer gerçekten iman edenlerdenseniz Allah'tan korkun aciz bir kuldan değil.
Biz gelişmiş miyiz reis?
Senin yatacak yerin yok. Bizi yoktan var eden Allah tekrar öldürecek ve kıyamet günü tekrar diriltecek ve hesaba çekecek sen ve ilah gibi gördünüz tabileriniz ne diyeceksiniz ? Nasıl hesap vereceksiniz bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuralsiz111ortada kamera olmasa muhtemelen ceza kesmez gönderirdi
ama kamerada gün saat belli
o gün o saatte kim devrideymiş şu x memur
ceza kesmiş mi ?
hayır sa idari işlem başlatın kanunları uygulamadı diye
olay bence bundan ibaret
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende, poliste ekmeğinin peşinde adam da. Sonuçta cezasini ödediler mi ödediler.
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Icim sızladı
Su adama ceza keserken vicdanınız hiç mi sızlamadı?
Adam dışarıda bos bos gezmiyor ekmek parası için cikiyor
CHP ye helal olsun
Takdir ettimChp'yi niye takdir ettin. Chp yalanlarinin faturasini mahkemelerde tazminat olarak ödüyor. Adamlar o paralarla sucuk ekmek partisi yapiyor. Takdir edeceksen ibrahim abiyi takdir et. Chp'nin kendisine hayri yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şunu savunanlara sormak istiyorum. Sizler sözde dindarsınız adamın bebeği var Allah rızkını versin diye adamın çalışması gerek adamı çalıştırmıyorsunuz aç mı kalsınlar ? Sınır dışından gelenler aç kalınca üzülüyorsunuz ama kendi insanımıza niye üzülmüyorsunuz ? Savunduğunuz siyasilere zeval gelmesin diye her türlü saçmalığı konuşuyorsunuz.
Devletten önce sizin dediğiniz gibi %99 u müslüman olan bir ülkede 2 kişi fitresini bu aileye verirdi ve biraz rahatlatırdı.
Heee eğer yüksek makamlar bu adama aç kalmayacağı şekilde ihtiyacını karşılarsa o adamda evinden çıkmaz bebesiyle eşiyle vakit geçirir karnı tok olurdu endişesi olmaz böyle ağlamazdı.
Sen görevini yapmayan makamlara ses çıkaramıyorsun ama bebeği aç kalmasın diye çalışmaya çalışan bir insana hak etti diyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 24 Nisan 2021; 10:46:34 >
Taş devrinde yaşamış olan insanlar daha insancıldır. Ülkede insaniyet namına hiçbir şey kalmamıştır. Bu ülkenin başındakiler Müslümansa, ben Müslüman değilim. Bu hükümet sayesinde bir çok insan dini bıraktı zaten, bu konuda insanları sorgulamaya ittikleri için teşekkürler. Belki de tek faydaları bu oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 24 Nisan 2021; 11:49:3 > -
Gerçekleri duymak eminim ki varsa vicdanınız da bir titreme yapmıştır. Siz yalancıları kul hakki yiyenleri faize helal diyen münafıkları, millete küfrederek millettin parası ile servet yapan şerefsizleri savunun .. Ben her zaman korkmadan bunları yüzünüze vuracağım. 15 temmuz gazi ve şehitleri için toplanan paraları vergilerimizi emeğimizi sömürdünüz sizde en az onlar kadar suçlusunuz. Cezaniz insallah ahirette katlanarak azap görmek olacak. Çünkü sizler Allah cc adını kullanarak aldatan fasik bir zümre siniz. Atesiniz bol olsun,sizden ve tabii olduguklarinizdan korkan sizin gibi ateşlik olsun.
Kardeşim o adam aç kalmıyor ! Günlük 150 liradan fazla kazanıyor.
Ayda 8 gün çalışmasa aç kalmaz.
Aç kalma edebiyatı yapmayın Geri kalan günler çalışsa ayda en az 3.300-3.400 kazanır Asgari ücretten çok fazla yani adam 8 gün çalışmama ile aç kalmıyor.
Ben alıyorum kardeşim asgari ücret 2.825 tl Bu adam çok daha fazla alıyor nasıl aç kalıyor diyorsunuz yemin ediyorum anlamıyoruz.
Adam o kadar cesaretli ki eşi ile birlikte çalışıyor yani günlük 300 tl üzeri kazanıyor. Eşine 3K kendisine 3K civarı kesmişler.
Güzel kardeş sen 1 ayda 9-10 bin tl kazanabiliyor musun ?
Bu kağıtçı arkadaş Eşi ile birlikte çalışıyor. Acımayın aranızdan kaç kişi o kadar kazanıyor ?
yazdığımız rakamlar minimum rakamlardır.
5-6 K kazanan kağıt toplayanlar var. Kazançlarına bir şey demiyorum hakkıdır ama adamları acınacak durumda gibi göstermeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 24 Nisan 2021; 14:30:29 >
-
Adam o kadar yalvardıktan sonra bide kağıt toplayıcısı. Vicdana gelip belki yazmayabilirdi 1 kere uyarsa adam belki bir daha çıkmazdı belki.
Ama o kadar fazla ceza yazılmayan insan var ki. 1 tanesine yazmaya kalksan ortalık yangın yeri oluyor. Bizim şehirde kurallara uymayan o kadar fazla kişi var ki kafayı yersin ama adam şimdi aylardır ceza yemedi kafasına göre takılıyor 1 kere ceza yese ağlayacak yazık günah.
Kuralları uygulayacaklarsa herkese ve sürekli uygulamaları lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 24 Nisan 2021; 14:23:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X