Şimdi Ara

Kahramanmaraş hakkında bilgisi olanlar içerii (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğma büyüme İzmir ama güzel memleketim Kahramanmaraş'ın insanı da dondurması da mükemmeldir.. kışın dondurma yemeye hazır ol :D Sütçü İmam ünisine bir kaç kere uğradım güzeldir.. Maraş fazla ortamı olan bir yer değil açıkca söylüyorum.. Trabzon caddesinde ki sarı binanın karşısında yaşar pastanesine kesinlikle git bi dondurma ye :D Zaten maraşın en hareketli yeridir Trabzon caddesi, 12 şubat parkı başarılar tebrikler.. Son olarak 46 edeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydata123 -- 25 Temmuz 2014; 6:03:22 >
  • Maraş'ı ne çok yerin dibine sokmuşlar.Kız kesmeden tutunda yok seni becermeye kalkarlar falan ne kadar saçmalamışsınız.Duyanda sanarki sadece Maraş'ın ergenleri kız kesiyor.Maraş güzel şehirdir, fazla gezecek yeri yoktur ama insanları sıcakkanlı ve genel olarak iyidir.Etli etliye sütlü sütlüye ortada bir neden olmadığı sürece karışmaz.Söylenenlerin aksine Maraş hakkında dolaşılacak çok yeri olmaması dışında tamamen olumlu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 25 Temmuz 2014; 6:06:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

Maraş'ı ne çok yerin dibine sokmuşlar.Kız kesmeden tutunda yok seni becermeye kalkarlar falan ne kadar saçmalamışsınız.Duyanda sanarki sadece Maraş'ın ergenleri kız kesiyor.Maraş güzel şehirdir, fazla gezecek yeri yoktur ama insanları sıcakkanlı ve genel olarak iyidir.Etli etliye sütlü sütlüye ortada bir neden olmadığı sürece karışmaz.Söylenenlerin aksine Maraş hakkında dolaşılacak çok yeri olmaması dışında tamamen olumlu düşünüyorum.

aynen ede Maraş gençlik için fazla iyi değildir takılma dolaşma anlamında ama insanını kimseye değişmem
  • otu dondurmadan daha datlıdır.

siyasi durumuna değinirsem, 18 yıldır maraştayım bana karışan olmadı, öyle suriyeliler var diye gözünü korkutmasınlar, onlarda insan
    öyle eski yobazlığı da kalmadı ama yine de kısmen yobaz denilebilir
    akşam 9-10 dan sonra hayat durur, açık mağaza falan kalmaz

aklıma geldikçe editlerim
  • ahahahahahahah maraş milliyetçileri basmış buraları.

Maraş katil şehirdir ( alevi katliamı)
    Maraş insanı genelde yobazdır,sıcakkanlı değildir.açık giyinen kızlara farklı gözle bakarlar.faşist eğilimleri vardır, şehirde ırkçı çok fazladır .Ben kurtuluyorum bu yobaz şehirden , maraşı çok sevenler kalsın beraber yobazlarla ve suriyelilerle beraber yaşasın.
  • Kaybol :-D Maras ta aşkindan ölüyo :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünbülzademehmet

Ben Maraşlıyım , şehir esnafına dikkat et seni ayakta becermeye çalışacaklardır, yobaz şehirdir mini etek giyene öküz gibi bakarlar , küpe takan erkeği dövdüklerini gördüm , apaçisi boldur , Binevler biraz daha nezih ortamdır zaten üniye de yakın binevler 1+1 normalde 300 civarı ama dediğim gibi dikkat et Suriyeliler yüzünden fiyatlar durmadan artırılıyor( Bazı uyanık esnaf bilerek artırıyor aslında) Ha Suriyeliler demişken artık terör şehri oldu Maraş , şehir merkezinden durmadan taciz,kavga haberleri gelir çünkü işe yaramaz Suriyeliler her yerde.Şehirde nereden baksan 50 bin başıboş Suriyeli var , ha bir de dilenciler var sakın ama sakın dilencilere para verme çünkü bunlar çete ve bunu meslek haline getirdiler. Şehrin en işlek yerine yapılan park ağzına kadar Suriyeli ile doludur , o yüzden parka halk arasında" Suriyeli Parkı" derler , apaçilerle göz göze gelmemeye çalış , Tekke,NamıkKemal,Mağralı,Sakarya gibi mahallelere uğrama dediğim gibi Binevler şehrin en nezih yeridir, zaten şehirin batı yakası (Binevler tarafı) daha gelişmiştir. Dondurmayı gidip Mado ya da Yaşardan yeme Akdo var daha uygundur,firik yemeyi unutma!!!! Ede kelimesini öğren , kardeş demektir. Üniye giden dolmuşlar Yavuz dolmuşlarıdır ücret:1.55 , ama belediye otobüsleri 1.25 , geçen sene şehre Piazza Avm açıldı şehrin en büyük alışveriş merkezidir ( başka yok zaten :D ) Kapalı çarşıyı gezmeyi unutma :), Maraşın insanı sıcak falan diyen olmuş yalan, Maraş Otu diye de bir uyuşturucu var aman bulaşma çok pislik birşeydir , sorun varsa sor?

Not:Parasal yönden sıkıntı çekmezsin ulaşım ucuz ve kolaydır , ucuz bir şehir yani.

herşeyin özeti, işte bu yüzden İSTANBUL

• Ya ne kadar sallamissiniz Allah askina yaaa ben 19 senedir marastayim gecen bir iki olay oldu simdi ortada suriyeli yok bu bir maras otu uyusturucu degil bilip bilmeden konusmayin 25 kurusa bakkalda satilan sey nasil uyusturucu olsun bu da iki sehrin disinda az kampusler ama genelde araba var universitenin de servisi var ama kaca kadar var onu tam bilmiyorum bide son olarak biri tekkeden uzak dur mu ne demis ben tekkeliyim mis gibi de yer namik kemalde de oturdum simdi de binevlerdyim tek farki binevlerde daha Fazla.oturacak gezilecek yer var o kadar digerleri biraz daha ic taraflarda. Kizlara da kimse bisey yapmiyor kimse sallamasin. Ve istedigin soruyu mesaj atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünbülzademehmet

ahahahahahahah maraş milliyetçileri basmış buraları.

Maraş katil şehirdir ( alevi katliamı)
    Maraş insanı genelde yobazdır,sıcakkanlı değildir.açık giyinen kızlara farklı gözle bakarlar.faşist eğilimleri vardır, şehirde ırkçı çok fazladır .Ben kurtuluyorum bu yobaz şehirden , maraşı çok sevenler kalsın beraber yobazlarla ve suriyelilerle beraber yaşasın.

Aynen ya sen hangi ün iyi kazandın?
  • Maraş sınırında yaylamız var(maraşla ilgili bilgim bu kadar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yas3mn

Arkadaslar kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi iktisat bölümünü kazandım.Ösym sitesinde kayıt yeri olarak kayseri çevre yolu avşar kampusu diyor..Kampus ile merkez arasında kaç dakika vardır ? İkinci öğretim birde yurdumun yakın olması lazım yani merkezde bir yurtta kalsam ulasımda sıkıntı yasarmıyım ? Öğrenci ulasım fiyatları ne kadardır marasta ? Sonra ev kiraları tabiki ? nasıldır fiyat olarak..Bilgilendirseniz çok mutlu olucam:(

bır bayan olarak soyleyebılırım kı marasta cok rahat edersın :) oyle dedıklerı gıbı yok esnaf sunu yapar surıyelı bısey yapar sen salla onları. 19 senede ben esnaftan da son ıkı senedır surıyelıden de bır sıkıntı gormedım ben. hıc de oyle kupe takanı doverler su bu gec onları benım kac tane arkadasım var kupe takan bır sıkıntı olmadı. ustte yazdım buraya da yazayım maras otu uyusturucu degılll bakkalda 25 kurusa satılıyor yaaa :) gulmekten okuyamadım bazı arkadasların yazılarını sen ınanma onlara.

• Ulan şu yorumları okudukça gülüyorum ya ahahahaa,

1) uyuşturucu konusu:http://www.uyusturucu.info.tr/uyusturucu_madde.asp ( bu siteyi iyi inceleyin daha uyuşturucu kavramını bilmiyorsunuz, ayrıca uyuşturucunun ucuz olması onu uyuşturucu olmaktan çıkarmaz )

2) Hala yok maraş insanı çok kibar , yok maraş insanı çok medeni diyenler var inanamıyorum yani , sadece mini etek giydiği için taciz edilen onlarca kız gördüm.Hatta bunu yapan insanlarla kavga da ettim , şehrin iti,kopuğu,gereksizi,cahili fazladır bazılarının zoruna gitmiş galiba bunları söylemem gocunmayın lan ahahah

3) Maraş katil şehirdir:http://tr.wikipedia.org/wiki/Mara%C5%9F_Katliam%C4%B1

4)http://www.memurlar.net/haber/356173/ maraşın eğitim durumu ortada

5) Tekke,NamıkKemal,Sakarya vb. mahallelerde bol bol torbacı bulunur , eğitim durumu alt düzeydedir , insanları temizlik nedir bilmez

6) Maraş insanı genel olarak pistir, yere tükürürler , deodorant nedir bilmez, esnafı "nasıl etsem de kazıklasam" peşindedir.

7) ağır yobaz insanları vardır , dindar değil dincilerdir , işlerine geldiği zaman müslüman işlerine gelmediği zaman değillerdir , son seçimlerdeki oy oranlarına bakarak da anlayabilirsiniz aslında bazı şeyleri
    Kimse Maraş milliyetçiliği yapmasın ilin durumu bu boşu boşuna uğraşmayın.

• http://i.hizliresim.com/GnLNMN.jpg

Ankara Hukuk

maraştan kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yas3mn

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

Bazı arkadaşlar gerçekten abartmış. Ev kiraları ucuz derken kime göre ucuz ? Tekkede ev tutarsan ucuz binevlere gelirsen öğrenci olduğunu söylediğinde eli yüzü düzgün evi 500 den aşağı bulamazsın. Bende şu anda Kahramanmaraş'ta yaşıyorum. İnsanların muhakkak yontulması gerek ama zamanla herşey değişir. Eski zamanlarda biraz sıkıntılar olmuş haklı arkadaşlar lakin şimdi gayet güzel. Sosyal açıdan pek olumlu olduğunu söyleyemem o da arkadaş çevresiyle giderilir.

500 tl tabiki uygun değil arkadaslar ya naptınız öğrenciyiz yani... Mesela Avşar kampüsü tarafında öğrenci fiyatları ne kadardır ? 1+1 daireler hiç bir bilginiz varmı :)

fiyat konusunda fazla bilgi sahibi değilim 1+1 apartlar var onlarda pahalı 3+1 ev tut daha akılcı olur o derece

• acilen birileri eliyüzü düzgün
    erkek apart özel yurt önerebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.