quote:Orjinalden alıntı: ß_ßoY quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide bende gevrek ve üçgen peynir yedim sabahtan beri bu ikinci kahvaltı üçgen peynir ne ya öyle bi çeşidi mi var peynirin? hani üçgen oluyo ya sen değil ama izmirliler bilir sarı jelatinli bişeee
quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide quote:Orjinalden alıntı: ß_ßoY quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide bende gevrek ve üçgen peynir yedim sabahtan beri bu ikinci kahvaltı üçgen peynir ne ya öyle bi çeşidi mi var peynirin? hani üçgen oluyo ya sen değil ama izmirliler bilir sarı jelatinli bişeee karper diil mi o
quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide quote:Orjinalden alıntı: ß_ßoY quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide bende gevrek ve üçgen peynir yedim sabahtan beri bu ikinci kahvaltı üçgen peynir ne ya öyle bi çeşidi mi var peynirin? hani üçgen oluyo ya sen değil ama izmirliler bilir sarı jelatinli bişeee yo bende biliyorum aslında saka yaptım.ama bizim burda arkasıyla cağırılır o.karper peynir.artık markayla özdeşleşmiştir peynir.aynı selpak gibi