Şimdi Ara

KAL ONLİNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
29.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yha arkadasla acc almaya calısıorumda butun bılgılerı kabul edıo ama Dogum tarıhıne geldımı hıc bı sekılde rakam fılan kabul etmıyor.Anlamadım
    yardımcı olursanız sewınırm;)
  • oraya yazınca kabl etmiyor notepadi aç oraya yaz kopyala ve sonra acc alırkenki doum tarihi yerine yapıştr kolay gelsn
  • Yardımın için saol arkadaşım.Hepinize kolay gelsin.İyi oyunlar
    Forumları okudumda herkes drop'tan şikayatçi o zamn ındırme geregı duymuyorum Şu an Hero Onlıne oynuyorum bütün arkadaşlara tavsiye ederim..
  • abi hani o doğum tarihi var ya aşğıda örnek onu kopyla yerlerine yapıştır bende öyle yaptım he bu arada lütfen birisi bangoya girsin çok sıkılıyorum
  • abi oyunun hilelerini birisi yazsın yav
  • oyunda bazı görevler de balık tut diyo nasıl tutucaz balığı msaj atarmısınız
  • NPC lerden birinde olta alıcan sonra balık tutuma yerine gidecen oltayı skill bara koyup kullancan ;)
  • Bu oyunun sitesi nerde...
  • İyi hortlamış konu 2006lık konu nerden buluyosunuz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

İyi hortlamış konu 2006lık konu nerden buluyosunuz ya

cidden 2 sene öncemi açıldı bu konu??
  • bu oyun cok zevkli skilller bi yeredn acılıyo gemilerin orda büyük bir yer
  • ya bırakın kal online yi. daha güncel oyunlar oynayın. Kal online oyun mu ? 3-4 sene önce oynamıştım. şu an oyunda boyuna hile bug ne ararsan var. zaman kaybı
  • Oyun ilk çıktığında oynamıştım.çok güzel oyun.lvl kasması çok zor yanlız.6 ayda 30 lvl ancak olabilmiştim.her karakterin kendine göre iyi yanları var.item düşme olayı biraz nadir.tabi 3 seneden fazla oldu bırakalı.neler değişti bilmiyorum.duyduğuma göre oyunda her türlü hack yöntemi mevcut.hack olayları olmasa tam oynanacak oyun aslında.Görevleri yapmak kolay.çoğunlukla git 30 tane falan kafası kes getir,50 tane filan ayağı kes getir gibi görevler mevcut..Oyunun güzel yanlarından biri görev için topladığın ayak kafa her neyse bunları market açıp satabiliyorsun.Talismanlar vardı ben oynadığım yıllarda.şansına göre farklı özelliklerde düşebiliyor yaratıklardan.Bana birtane düşmüştü.500k ya satmıştım.meğer asıl değeri 7m imiş :) acemilik işte..Ayrıca oyunun başlarında bir görev yapıyorsun ve görev sonunda 3 yumurtadan birini seçiyorsun.Bir süre sonra yumurtadan hangisini seçtiysen kuş-panter-kaplan 3 hayvandan biri çıkıyor ve istediğin zaman o hayvana dönüşebiliyorsun.Hayvanın lvl yükseldikçe özellik kazanıyor.İlk başlarda sadece hızlı gidebilmek için kullanırken yüksek lvl lerde o hayvana dönüşüp savaşabiliyosun.Aklımda kalanlar bunlar.Yanlız şunu belirteyim ben 6 ay oynadım yumurta hala %50 olgunlaşmamıştı.Dediğim gibi hem sizin hemde hayvanın lvl olayı çok zor.Bir arkadaşım satın alıp vermişti saolsun.onun sayesinde kullanmıştım hayvanı.

Hero onlineye başlayın.tr serveri açılıyor.9 mart saat 16 da.oyun türkçe,herkes türk.USA versiyonda türklerden bıkıp türk versiyonu açmaya karar verdiler heralde.Lvl almak kolay.Tabi 60 lvl den sonra zorlaşıyor.

• ayrıca oyunda hack bot dupe de vardır adamlar benm zamanımda stat hack yaparak 1 gunde cok yuksek lvl oluyolardı
  • Arklar Ben yukledım de account alamıyorum ısmımı fln yazıyom next dıyom dıer sayfaya gecıyo msn we number ıstıyo oraya ne yazcam msn bıde yahhoo bılmem ne dıyo ne olcak onlar kendı msnımımı yazım numberede ne yazcaamm Helpp beylerrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDeath

Arklar Ben yukledım de account alamıyorum ısmımı fln yazıyom next dıyom dıer sayfaya gecıyo msn we number ıstıyo oraya ne yazcam msn bıde yahhoo bılmem ne dıyo ne olcak onlar kendı msnımımı yazım numberede ne yazcaamm Helpp beylerrr

msn yaz confirm de msnine secret number gelcek onu alttaki bosluga yaz ayrıca bu secret numberi kaybetme ilerde sifre deistirmek icin falan lazim olur.
  • beyler ben uzun zamandir kal oynuodum biraktim 1 sene ara werdim (sro yuzunden =) ) simdi tekrar basldm sorusu olanlara yardim edebilirim

oyuna ilk baslayanlar kasmak zor, para kazanmak zor diyebilir bunu icin bi kac sey tavsiye etcem once para kazanmakla baslayalim

oncelikle butun questleri alın ve quest te orn:50 tane demon kafasi sitiosa siz 200 tane toplayin gorevi aldiiniz yerin onunde fazla olanlari gusel bi fiyattan satin.10 dk icinde hepsi biter ;) sizde butun gorevlerde boyle yaparak ustunuze lvl 40 armor ve lvl 42 pimped(yani ozellikleri arttirilmis) silahiniz cekin bundan sonra kasmak da kolaylasir lvl 20 de lvl 40 set tammlarsaniz(cok kolay yaprsiniz) lvl 25-30 arasi yani size kirmizi gorunen canavarlari keserek cok rahat lvl alirsiniz ;) bu taktik baya ise yaramisti 2 sesn once eminim devam ediodur.
  • Ben okçu ile oynuyorum bunun skilleri statları hakkında yardım edebilir misiniz ?
  • 2 senelik bi konu way bee! biraz geç oldu ama bi deniim bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: daNGe®

Ben okçu ile oynuyorum bunun skilleri statları hakkında yardım edebilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.