Şimdi Ara

kalabalık private?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortamı güzel olan kalabalık server var mı beyler? yoksa isro'ya başlatmayın, çekilmez şimdi

• Broderick kullanıcısına yanıt
    Private'lar ölü. iSRO'nun en ölü server'ında bile 1500 on-line var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

kasmak çok zor hocam, üşendiriyor adamı onca item vs. çok zor değil mi oyun? 120 geldi ben bıraktım bilmiyorum
  • JoySro/ Ardis kardeşim bard buildi açarsan ptyede alırız.
  • Hacım pantusro iyidir. Ama yaklaşık 2 ay önce açıldı. Şimdilik oynasan bile nereye kadar gelebilirsin bilmiyorum.

Bende zaten karakteri satacağım bugün yarın iyi bir fiyata, yine her zamanki gibi "Server King" karakter yapıp satıyorum.

kalabalık private?
     kalabalık private?
     kalabalık private?

• cevaplar için teşekkürler beyler..

Velestia güzele benziyor, ne düşünüyorsunuz ?
  • Broderick kullanıcısına yanıt
    Bence bir zorluğu yok.
  • quote:

Bence bir zorluğu yok.

32 den 33 e 1 saatte geçiyosun nesi kolay söylermisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben blade char ile partisiz, ticket'sız kasıyorum. Yine de zor gelmiyor level atlamak. Oyunu güzel ve zevkli kılan, kolay bir şekilde maksimum level olamamaktır. Ne yani? Facebook oyunları gibi, dakikada 1 level mı atlamak istiyorsunuz?

• Velestiada lvl atlamak kolay 89-90arasi 1.5saat sürüyor. En kötü 5gunde olunur. Ama önemli olan joblar. Bi kervan cek nasil egleneceksin .90 olan job wara koşuyor thieflerin fazla olmasi ve onları ekmek için yapılan taktikler çok zevkli. Mesela dün zar zor towndan ciktik güvenli olsun diye üçgenin ordam gidiyoduk uru cikti thieflerimhepsi reverse attı üstümüze cok zevkliydi

• quote:

Ben blade char ile partisiz, ticket'sız kasıyorum. Yine de zor gelmiyor level atlamak. Oyunu güzel ve zevkli kılan, kolay bir şekilde maksimum level olamamaktır. Ne yani? Facebook oyunları gibi, dakikada 1 level mı atlamak istiyorsunuz?

Yanlış anlama isroyu 3-4 seneden fazla oynadım. Ben isroya başladığımda eldorado serveri new di. Ama o oyun tam bir zaman kaybı private serverlar cok daha eğlenceli

• velestia oyun içi denge bakımından şuan gördüğüm en iyi server, moon almak için hem jobda aktif olman lazım ki para ve coin kazan,hem uniqlerde,hem ctfde aktif olman lazım hepsinden ayrı ayrı coin düşüyor yani serverda bot serbest falan 7/24 botta kalsan yine moon alamazsın çünkü coiler aktarılmıyor o aktiviteleri kendi charınla yapman lazım. sistem çok iyi takdir ettim.
  • Günde en fazla 1 saat ilgileniyorum oyunla. Limitini ayarlayabildikten sonra, hiçbir şey zararlı değildir.
  • Queen sro Fun.
  • quote:

Şaka mı?
    Velestia'da 3 ip limiti varken 1000'i aşıyor genelde.

İsro da 20 30 çar açan adamlar var..

Eğer meslek savaşları nasıl yapılır görmek istersen Velestia'ya bir uğramanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

quote:

Şaka mı?
    Velestia'da 3 ip limiti varken 1000'i aşıyor genelde.

İsro da 20 30 çar açan adamlar var..

Eğer meslek savaşları nasıl yapılır görmek istersen Velestia'ya bir uğramanı öneririm.

katılıyorum, 3 gün kadar oldu başlayalı, muhteşem bi server:)

• Aynı kişinin 20-30 char ile oynaması, kuru kalabalık olarak mı adlandırılıyor? Hepsini aktif olarak kullanıyorsa, item alım-satım işleriyle uğraşıyorsa; benim için bir sorun yok.

• bsilkroad- joysro(ardis) konu kapanmıştır
  • atomix sro'yu öneriyorum gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

atomix sro'yu öneriyorum gayet güzel

gavur serveri ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.