Bildirim
Kalabalık yerlerde 'Servis Yok' Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hattın Aveaysa normaldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun servis saglayiciyla ilgili. Telefonla ilgili degil ;)
Hat Turkcell, daha önceden olmuyordu. Oluyorsa da ben farketmiyordum. Çok sinir bozucu birşey. -
sukru saracoglu'nda basima 3 4 kez geldi.
Telefon kullanımının yoğun olduğu yerlerde (özellikle 3g) sık rastlanan bir durum. Tahminimce servis sağlayıcıların yetersiz baz istasyonları sebebi buna etken oluyor. Ben de birçok kez bu problem ile karşılaşıyorum. -
Arenada genellikle ne edge ne 3g calismiyor adam gibi (ikon var ama baglanti saglanamiyor yani)
Ama konusmada problem yok
iPhone 4 Turkcell -
İşin kötüsü kimsebana ulaşamıyor, bende arama yapamıyorum. Yarın Kıbrıs'a gidicem. Bir de Kıbrıs hattımla deneyecem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekahmett -- 28 Ekim 2012; 21:22:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Telefon kullanımının yoğun olduğu yerlerde (özellikle 3g) sık rastlanan bir durum. Tahminimce servis sağlayıcıların yetersiz baz istasyonları sebebi buna etken oluyor. Ben de birçok kez bu problem ile karşılaşıyorum.
yetersiz baz istasyonu diye birsey yok hocam; turkiyede gereginden cok fazla baz istasyonu var .bulduklari her minareye, her direge baz istasyonu koycaklar nerdeyse. -
Sorunla ilgili yeni seyler kesfettim. Mesela Hucresel veri yada 3G acik oldugu zaman pek sikinti cikmiyor. Bir de telefonu avuc icimde tutup konusmaya calisinca kesik kesik geliyor ses ve benim ses de kesik kesik gidiyor. Fakat 1-2 parmakla tuttugum zaman (sag ve soldaki siyah anten cizgiler acikta kalicak sekilde) pek bir sorun olmuyor.
Telefonun yakin zamanda bataryasini degistirdiler, acaba onu takarken bisiler olmus olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: simsekahmett
Sorunla ilgili yeni seyler kesfettim. Mesela Hucresel veri yada 3G acik oldugu zaman pek sikinti cikmiyor. Bir de telefonu avuc icimde tutup konusmaya calisinca kesik kesik geliyor ses ve benim ses de kesik kesik gidiyor. Fakat 1-2 parmakla tuttugum zaman (sag ve soldaki siyah anten cizgiler acikta kalicak sekilde) pek bir sorun olmuyor.
Telefonun yakin zamanda bataryasini degistirdiler, acaba onu takarken bisiler olmus olabilir mi?
Google'a iPhone 4 anten sorunu yaz.
Buraya yazmadan once zaten detayli bir arastirma yaptim.
Daha onceden boyle sorun yoktu. Kilifla da kullandim kilifsiz da kullandim. Onlarin hicbirinde 3G kapatip acinca "Araniyor..." yaziyor. Yaklasik 1-2 dakika gectikten sonra operator sinyallerini yakalayabiliyor.
Yeni yeni seyler cikiyor meydana :D 3G kapatinca sadece hucresel veri acik olsa bile E gelmiyor. Sorun icten ice yazilimsal'a donuyor sanki :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X