Şimdi Ara

kalabalıklar içinde yalnız olmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

Orijinalden alıntı: _floydian

Yalnızlığı tercih etmek diye bir şey yoktur bence...İnsan oaraya itilir bi şekilde...Peki her zaman yalnız olduğunu bilmek nedir?Yalnızlığının acı vermemesi nedir??Korkunç olan bu değilmidir sizce???

itilirsiniz hem de ağır ağır yavaş yavaş itilirsiniz. toplum bir türlü kabul etmeyecektir sizi, asla hayalini kurduğunuz sosyal çevreye sahip olamayacaksınızdır. asıl acıklı olan bana göre bunu değiştirememektir, değiştiremeyeceğini bilmektir. bir uçuruma sürüklenmektesindir, karanlıklara doğru düşmektesindir ve aslında bu senin suçun değildir ama buna sen katlanmak zorundasındır. çığlıklar atarsın ama kimse duymaz, duymayacaktır...

Imzamı atarım.En kötüsü de kalabalıklar içinde yalnız olmak..

bu mesajla bu kadar zaman sonra nasıl rastlaştın hocam?

Bu foruma kayıtlı olmadan önce bu konuyu biliyordum.Bugün bizim oryantasyon oldu işte baktım herkes kaynaşmış filan sonra gülüşmeler filan sanırsın 40 yıllık dostlar ne ara tanıştılar onu anlamadım halbuki sadece İngilizce sınavı olduk sanırım sebebi internet her neyse işte dertlendim sonra bu konuya gireyim dedim.Kalabalıklar içinde yalnızdım bugün yani ilk defa bunu yaşadım.Tabi hemen senin yorumunu gördüm :) Hocam sen ders aralarında ne yapıyorsun? Dersler arasında 10 dakika ara var ben ne yapsam onu bilemedim 1 yıl sonra okulu bırakacağım büyük ihtimalle bu saçmalıklara daha fazla dayanamam.Yalnız olduğum yetmiyormuş gibi etrafım sevgi pıtırcıklarıyla dolu olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çevrendeki insanların seni ve fikirlerini anlamaması ve ortak noktalarınız olmaması gibi tanımlanabilir.

Bundan kurtulmak içinde ortam değiştirmek gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.