Şimdi Ara

Kaldırılamayan Yazılımlar Nasıl Kaldırılır ve Nasıl Temizlenir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
353.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

5 sene öncesinin konusu olmuş ama ben de revo uninstaller tavsiye ederim. Konudaki tüm işlemleri kendisi yapıyor.

Revo unintaller iyidir. Bende tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim ustat güzel çalışma 2006 açılmış konu ama halen birilerinin işine yarıyor "benim gibi"
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda birşeyler oldu çözemedim yardım bekliyorum. microsoft security essentional virüs temizleme programı ile taradım 1 tane virus buldu ve onu sildim neyse gel gelelim mevzuya bilgisayarda google chrome tarayıcısı ile interneti açıyorum sonra google ana sayfasına giriyorum ve Wargame adlı bir oyun reklamı yapışmış durumda her türlü silmeye kaldırmaya çalıştım beceremedim bunun son çaresi format olsa gerek ancak format yaparsam sürücüleri bulamıyorum en son format attığımda 1 hafta sürücü aradım durdum. Neyse artık bunu çözmenin bir yolu varsa bunu paylaşandan allah razı olsun. aşağıda resmini koydum reklam google ana sayfasına yapışmış durumda.
     Kaldırılamayan Yazılımlar Nasıl Kaldırılır ve Nasıl Temizlenir

• Uzun lafın kısası Revo Uninstaller kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı ve gerekli bilgiler için emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • fix my registry nasıl kaldırılır arkadaşlar
  • beytepe B kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı açınca fix my regisry diye bişey çıkıyor ve hata veriyor :this program must be run with administrator privileges. bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin
  • sırf bu güzel paylaşım ve güzel anlatımın hatırına üye oldum, teşekkürler emeğinize sağlık
  • prgzgr P kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, tesadüfen gördüm 8 yıl geçmiş aradan...
  • teşekkürler
  • bendede up claner den gelen bi proram var çince siliyorum olmuyo sinir oldum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.