Şimdi Ara

kaldırın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen bunu kasana kadar 100 lv yaparsın yavaş git.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnesium

Sen bunu kasana kadar 100 lv yaparsın yavaş git.

• quote:

Orjinalden alıntı: Magnesium

Sen bunu kasana kadar 100 lv yaparsın yavaş git.

Kasana kadar mı olsn yhaw pre bosa gıtmemıs olr
  • upp beyler yoqmu wiz arayan ya
  • char 78 lwl olmustur.Ve hala kasılmaya dewam edior
  • Cok kaliteli bir char,100e kadar rahat rahat kasarsınız alan pişman olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmrN

Cok kaliteli bir char,100e kadar rahat rahat kasarsınız alan pişman olmaz

saolasın kardesım char bugun 79 lwl olck
  • char 79 lwl %20 olmustur
  • char 80 lwl olmustur
  • yuh be kardesim ne cabuk atlıyon lv senin cara karsılım 2 tane car verebilirim 2 side mars ta 72 lv x-bow var ama soyuk reque 72 de clerick 63 dedir bir diyer i ise 56 lv oda mars ta sikilleri 53 de üstü full npc ama car süper fazladan 29 k sp var bankada acılmamıs devil var yok ben bunu istemem dersen spartada 60 lv glavie var üstü hemen heme nfull sos 60 lv sikilleri 57 de farmlı yani bankasındada sosları var dragon flag var kendine ait guildide var istedigin 2 taneye söle istersen takas ederiz haberini bekliyorum

SAYGILAR VE İYİ SATIŞLAR
  • istersen soyukta verebilirsin ama biraz para bırakırsan bol bol dua ederim ama dersen ben sadece parayı alayım gerikalanı kalsın ozaman işallah cennete gidersin onun için bol bol dua daha ederim istersen tel no mu vereyim ::::05392609419
  • cünkü bana acele mercuride car lazım oldugu için istiyorum işallah iyi haberler alırım senden

• kusura bakma kardesım ama teklifler biraz düşük geldi.Dün 85+7 staff cekıldı cara ve 10 gn sonra 85 lwl olr.Daha iyi teklifler bekliyorum.19 gün pre plusu kalmıstır.
  • char 81 lwl olmustur
  • kardes 85 Lv xBOw bard var herculesde 100 silk seytan dresi vardır set yarı fb yarıb rogue 85 max bard 82 max +5 k sp 50 silk e ilaveden alırım pre basma kıstersen msn koruma yoq saglam chardır.kabul edersen msn yazayım
  • Bana Wiz lazım. Eos'Ta 76lvl F.F85kspli xbow ile takas düşünürmüsün msn adresim sagopakajmer311@hotmail.com ekle konusalım ...
  • Venus 84 warrıor + bard var istersen premıumun son gunu tıcket full :)
  • teklifler için teşekkürler ama charımla eşdeqer bir char arıorm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.