Şimdi Ara

Kale Termoslar çok uygun fiyat (Mediamarkt) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizdekiler kale marka mı ?

• heamvivna kullanıcısına yanıt
    Şu model olması lazım. Marka kale. Etlerin birini buna. Digerini de köpük kutuya koymuştum. Kale olan çözülmüş. Köpük olan sanki yeni koymuşsun gibiydi.

https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/kale-termos-25-l-mavi/
  • 25 litre olan ürünü almıştım bugün teslim ettim.
    Bende coleman marka 38l ve 52l ürünleri var. Kalite farkı varmi çok var. Bunda 2cm i geçmeyen bir kalınlığı var. Bundan çok yalıtım beklemek zaten zor. Ama bendeki colemzn marka olanlar yurt dışında 70 euro civarı yurt içinde 800 TL den fazla. Bunun fiyatı 79tl olduğu için kesinlikle fiyatını hak esiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Şu model olması lazım. Marka kale. Etlerin birini buna. Digerini de köpük kutuya koymuştum. Kale olan çözülmüş. Köpük olan sanki yeni koymuşsun gibiydi.

https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/kale-termos-25-l-mavi/

ben de köpük kutu kullandıktan sonra termosların boş olduğunu anladım. Bendeki termos baya da kaliteli bir şey ama ondan çok daha iyi tutuyor. Tek kötü yanı çabuk deforme olması, bu sebeple dış yüzeyini siyah kalın bantla bantladım. Sonra sahibinden de gördüm o şekilde bantlayıp satıyorlarmış :))

• oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ben de uygun ebatta kartonla bantladim. Ufak tefek yaralar dışında sorun yok. Sapasağlam duruyorlar. Ne yapacağım diye düşünenler böyle yapabilir.
  • Köpüğünde kötü yanı özellikle benim gibi balığa gidenler için içine koyduğunuz balıkların suyunun araç içine akması

• scerit S kullanıcısına yanıt

Ürün bugün elime ulaştı, fotoğraftakinden farklı bir ürün geldi. Bardaklik yeri yok.

Daha önce böyle bir ürün deneyimlemedim. Bu ürünü almamdaki amaç, pikniğe falan giderken, tavuğu, ayranı, içecekleri vs 3-5 saat soğuk tutması, bozmaması. Bu yönden bu ürün işimizi görür mü? Ona göre ürünü ya kullanacağım veya iade edeceğim. Teşekkürler.

• Ayrıca ürün tekrardan 79 tl ye düşmüş durumda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.