Şimdi Ara

Kaleci Eldiveni YARDIMI!! (Kaleci olmayanlar da gelsin bi gün yardımı olur :D ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
27.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

bizim zamanımızda kaleci eldiveni mi vardı çıplak elle tutardık o topları heytt ne günlerdi be Kaptan Tsubasa izleyip mahalle maçı yapardık

Ahanda benim zamanımdan biri daha çıplak ellerle de yapılmıyo ki herifler bir zıbanıyor jagulaniyi nerde o eski 9 kat plastik toplar hey gidim hey ben tsubasa gibi röveşata çekicem derken sol kolumu kırmıştım hey gidim hey ne günlerdi :'(
  • Bende arkadaşımın verdiği eldiven var biraz kaydırıyor arkadaşımda benimkinden daha ucuz kıyrıtık bir eldiven olmasına ragmen bana verdiğinden daha performanslı ve tükürmek genelde işe yarar ama üstteki arkadaş yatay çizikler demiş mantıklı geldi bana ama eldiveni parçalama riskide var
  • İyi kaleci eldivenleri kaç lira civarındadır? Her türlü öneriye açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat bir eldivenin iç kısmına araba lastiği parçaları yapıştır. Onları da bıçakla +++ yapacak şekilde kes hafif. Tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

İyi kaleci eldivenleri kaç lira civarındadır? Her türlü öneriye açığım.

Açıkcası yukarıdaki mesajlardan birinde bi link var 50 TL uhlsport'un onu alabilirsin ama pumalar da var 20-50TL arası fiyatları değişiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Gul

quote:

Orijinalden alıntı: fatih798

quote:

Merhaba arkadaşlar yine ben :)
    Halı saha hayatımda defansdan başlayıp forvet de oynayana kadar sahada oynamadık mevki bırakmadıktan sonra bundan öte mevki yok diyip kaleciliğe soyunduk.. Bütün kaleci malzemelerimi lotto'dan temin ettikten sonra sahaya çıktığımda eldivenlerimin kayması beni mahveden olaydı.. Neyse çeşitli şeyler denedik (Eldiveni sabunla yıkadık, tükürdük tükürüğümüzün yetmediği yerde arkadaşlara tükürttürdük sağolsunlar..) Bi de forumumun görüşlerini alim dedim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden "Teşekkürler.."

Bazı yontemler vardır ama en iyi yontem iyi eldiven dir (grip) i iyi olan

kaleci eldivenlerinin iç tarafı latekstir. lateks kimi zaman hava münasabeti (yagmur, kar, soğuk, sıcak v.b) sebebiyle işlevselliğini az ya da cok (yagmurun, karın, soğuğun, sıcagın şiddeti ile alakalı) yitirebilir. Böyle olunca tükürük ile lateksi tekrar geri kazandırmaya calısır çoğu kişi .

Bunun için çogu firma çalişma yapmıştır şu anda en iyi grip i olan eldiven

Adidas predator pro dur ( fiyat biraz tuzlu olabilir ama grip gercekten iyi size bir link verebilirim bunun için)

Ve puma vardır puma daha ucuzdur ekonomik dir

Yada en çok kullanılan uhlsporttur türkiyede nerde satılır bilemem ama yurtdısından getirtebilirsiniz fiyatı cok uygundur ( uhlsport adidas gibi alman markasıdır ) dünyada cok kullanılır

Size önerim yontemleri kenara atın ve grip i iyi olan bir eldşven alın( kayma en aza iner)

Öncelikle teşekkürler :))

Uhl sport ve adidas predator pro benim için pahalı (sonuçta öğrenciyiz) fiyatı daha ucuz olan ve sağlam olan galiba bi puma kaldı en son alışverişe gittiğimde fiyatları 30-50 TL arasında oynuyordu o zaman ben pumaya yönlenim bildiğiniz benim bütçemi aşmıcak bi puma önerebilir misiniz? (Bu arada el boyutu: 7, boy 1,75)

Hocam kalecieldiveni.com diye bir site var orada profesyonel olmasa da reusch keon ( muslera nın eldiveni aynı zamanda abbiati nin) 40 lira falan 20 lirayada var orada numara falan yazıyosunuz satın alırken( 7-8 gibi )

Pc ye gecince adidas predator pro nun grip testini atarım

Not:Hocam siz grip arıyorsunuz bu ( top eldivene yapısır kaymaz ) çogu kişi bunu arar)

Ayrıca: Ebay de foxon diye bir marka var grip özellikli eldiveni var kargo dahil 60-70 tl ye getirtirsiniz ingiltereden 7 gunde türkiyede oluyor royal mail ile ( kargo şirketi)

Hadi kolay gelsin size !

Edit: 40 küsür lira ya uhlsporta var

( ama en iyi grip tam profesyonel eldivende saglanır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyif,yalnız gitmez -- 22 Nisan 2013; 4:38:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar yine ben :)
    Halı saha hayatımda defansdan başlayıp forvet de oynayana kadar sahada oynamadık mevki bırakmadıktan sonra bundan öte mevki yok diyip kaleciliğe soyunduk.. Bütün kaleci malzemelerimi lotto'dan temin ettikten sonra sahaya çıktığımda eldivenlerimin kayması beni mahveden olaydı.. Neyse çeşitli şeyler denedik (Eldiveni sabunla yıkadık, tükürdük tükürüğümüzün yetmediği yerde arkadaşlara tükürttürdük sağolsunlar..) Bi de forumumun görüşlerini alim dedim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden "Teşekkürler.."

Bazı yontemler vardır ama en iyi yontem iyi eldiven dir (grip) i iyi olan

kaleci eldivenlerinin iç tarafı latekstir. lateks kimi zaman hava münasabeti (yagmur, kar, soğuk, sıcak v.b) sebebiyle işlevselliğini az ya da cok (yagmurun, karın, soğuğun, sıcagın şiddeti ile alakalı) yitirebilir. Böyle olunca tükürük ile lateksi tekrar geri kazandırmaya calısır çoğu kişi .

Bunun için çogu firma çalişma yapmıştır şu anda en iyi grip i olan eldiven

Adidas predator pro dur ( fiyat biraz tuzlu olabilir ama grip gercekten iyi size bir link verebilirim bunun için)

Ve puma vardır puma daha ucuzdur ekonomik dir

Yada en çok kullanılan uhlsporttur türkiyede nerde satılır bilemem ama yurtdısından getirtebilirsiniz fiyatı cok uygundur ( uhlsport adidas gibi alman markasıdır ) dünyada cok kullanılır

Size önerim yontemleri kenara atın ve grip i iyi olan bir eldşven alın( kayma en aza iner)

Öncelikle teşekkürler :))

Uhl sport ve adidas predator pro benim için pahalı (sonuçta öğrenciyiz) fiyatı daha ucuz olan ve sağlam olan galiba bi puma kaldı en son alışverişe gittiğimde fiyatları 30-50 TL arasında oynuyordu o zaman ben pumaya yönlenim bildiğiniz benim bütçemi aşmıcak bi puma önerebilir misiniz? (Bu arada el boyutu: 7, boy 1,75)

Hocam kalecieldiveni.com diye bir site var orada profesyonel olmasa da reusch keon ( muslera nın eldiveni aynı zamanda abbiati nin) 40 lira falan 20 lirayada var orada numara falan yazıyosunuz satın alırken( 7-8 gibi )

Pc ye gecince adidas predator pro nun grip testini atarım

Not:Hocam siz grip arıyorsunuz bu ( top eldivene yapısır kaymaz ) çogu kişi bunu arar)

Ayrıca: Ebay de foxon diye bir marka var grip özellikli eldiveni var kargo dahil 60-70 tl ye getirtirsiniz ingiltereden 7 gunde türkiyede oluyor royal mail ile ( kargo şirketi)

Hadi kolay gelsin size !

Edit: 40 küsür lira ya uhlsporta var

( ama en iyi grip tam profesyonel eldivende saglanır )

Yardımınız için Teşekkürler :))

• Ben de eldiven almayı düşünüyorum ama ne alacağıma bir karar veremedim. Nike kullanıyordum 6 senelik ama değiştirmeyi düşünüyorum markayı. Reusch, Puma, Adidas düşünüyorum. Fiyat aralığım max 60 tl.
    Antreman eldivenlerinin normal eldivenlerden ne farkı var bilen var mı? Bir de mesela Reusch Keon'un 3 farklı modeli var. Bu modeller arasındaki fark nedir?

reusch keon

reusch keon sg plus

reusch keon pro sg impact

• quote:

Orijinalden alıntı: sabradres

Ben de eldiven almayı düşünüyorum ama ne alacağıma bir karar veremedim. Nike kullanıyordum 6 senelik ama değiştirmeyi düşünüyorum markayı. Reusch, Puma, Adidas düşünüyorum. Fiyat aralığım max 60 tl.
    Antreman eldivenlerinin normal eldivenlerden ne farkı var bilen var mı? Bir de mesela Reusch Keon'un 3 farklı modeli var. Bu modeller arasındaki fark nedir?

reusch keon

reusch keon sg plus

Mevkin ne eger gercekten gercek kaleci isen pro bir eldiven al …

Reusch un pro olmayan moddellerini önermem 60 tl az bir bütce

Pro olarak adidas predator tek gecerim 200 tl gibi ucuk bi fiyattır zaten reusch da oyle ama sen illa training arıyosan adidas response vardır 2012 sezon serisi

• quote:

quote:

Ben de eldiven almayı düşünüyorum ama ne alacağıma bir karar veremedim. Nike kullanıyordum 6 senelik ama değiştirmeyi düşünüyorum markayı. Reusch, Puma, Adidas düşünüyorum. Fiyat aralığım max 60 tl.

reusch keon

reusch keon sg plus

Pro olarak adidas predator tek gecerim 200 tl gibi ucuk bi fiyattır zaten reusch da oyle ama sen illa training arıyosan adidas response vardır 2012 sezon serisi

Halı sahada arkadaşlar arasındaki maçlarda kalecilik yapıyorum. Yani öyle proluk bir durum yok. O yüzden çok da kaliteli bir şey gerekmiyor. Şu an kullandığım eldiven Nike T90 Classic artık latex diye bir şey kalmadı ve baş parmağın orası açıldı. O yüzden yeni bir şey düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

reusch keon

reusch keon sg plus

Halı sahada arkadaşlar arasındaki maçlarda kalecilik yapıyorum. Yani öyle proluk bir durum yok. O yüzden çok da kaliteli bir şey gerekmiyor. Şu an kullandığım eldiven Nike T90 Classic artık latex diye bir şey kalmadı ve baş parmağın orası açıldı. O yüzden yeni bir şey düşünüyorum.

Hocam ozaman nike classic alın

• 1-öncelikle eldiveni saçında aşağı doğru kaydır eğer eldiven saçı tutuyorsa problem yok javascript:void(AddText('[:\'(]'))
    2-eldivenle topa yaptığın yuva çok önemli yuvan iyiyse top ne kadar sert gelirse gelsin topu tutarsın
    3-her gün düzenli 50 kere sağ sol 3 sefer stres topu sık bu kollarının yada elinin sert toplarda ağrımasını engeller
    4-eldivene alışmakta önemli eldiveni giydiğinde parmaklarla aranda 1cm fark olsun yoksa eldivenler hemen patlar
    5-kullandığın eldivende önemli sakın pazar malı 10 tl ye eldiven almayın onlar defoludur mesela ben adidas predatör giyiyorum çok güzel bir eldiven genelde halı saha içinse amatör alın derim ama ömürlük bir şeyler istersen tam prof al
    javascript:void(AddText('[:\'(]'))
  • adidas predatör al bence süper
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.