uzun zamandır faber castell grip plus kullanıyordum bozuldu maalesef yeni bir kaleme ihtiyacım var acilen maks. 150 tl bandında. Öneri var mıdır acil biraz |
kalem önerisi [ Acil ]

-
-
amazon'da 200 tl'ye 80 tl kupon indirimi vardı. Devam ediyorsa bak.
ben 134 TL'ye rotring 500 aldım 0.5 diye
asıl kalemim grip plus benim de. alıştıysan değiştirme derim.
-
Hocam grip plus güzeldi gayet memnundum ama bozulduğu için mecbur değiştireceğim. Siz memnum musunuz ondan ben alırsam 07 versiyonunu alırım. Memnunsanız valla hiç düşünmeden alayım siz de grip plus kullanmıssınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka aslında kolay bozulan bi kalem değil. ben ilkokul 5. sınıfta aldım. ünideki 2. senem hala kullanıyorum. alıştıysan değiştirme bence. ben 0.5 alternatif olsun diye rotring aldım.
sanırım 0.7 versiyonu yok.
memnunum güzel kalem.
-
Ya ben bi ara çok sert düşürmüştüm yere, 3 yıllık kalem benimki de. Ama aşırı fazla uç kırıyor, kalemin ucundaki demir de içeri kaçıyor sürekli falan
düşmeye en dayanıklı kalem bu aslında. bunu bozuyorsan diğerleri uzun süre dayanmaz
bütçen de kısıtlı zaten aman aman iyi bir kalem alamazsın bu fiyata.
-
tlg penac 107 (japon kalitesi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51F6017A7 -- 23 Aralık 2023; 19:48:45 > -
-
rotring 500 0,5
-
Pentel graph 1000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
overrated millet nesini beğeniyor anlamadım
zebra al
-
rotring tikky al yanına da 2 dürüm ye
-
Ben de amazonden 4 5 gün önce 260 civarına aldım o indirim nasıl ve nerede tam olarak hocam?Kupon işleri falan nasıl oluyor?
amazon anasayfasına gir orada reklamlarda yazıyor.
hatta 300'e 120tl kupon da vardı onu da kullandım
-
İyi kâr etmişsin hocam.Hayirlisi olsun ne diyelim.
Pensan my iq. Tutuşu iyidir elde güzel sallanir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikat_lideri -- 24 Aralık 2023; 22:13:40 >
rotring 500 goat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X