Şimdi Ara

KALEMLİ tablet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben kalemli tablet almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir ? iPad pro oldukça pahalı fakat tek seçenek bu olursa düşünüp alabilirim. (O kadar para verince 64gb az gelir almışken 256 alırım)
    Youtubedaki gibi soru çözüm videosu çekebilmek , fotograflar üzerinde oynamak( küçük fhotoshoplar, bazaart gibi) ve not falan alıp bazen aklıma gelen şeylere çizip bilgisayara atıp kullanmak istiyorum. Android ios windows fark etmez tavsiyeleriniz neler?
    Güncel cihaz olsun 1-1,5 yıllık cihazlar olsun en yaşlı( tanıtılma yaşı)
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam galaxy tab a6 10.1 inc s pen li tablet kullanıyorum. Model numarası p587 4g li model. İşinizi görecektir. Mutlaka sd kart almanızı da tavsiye ederim.

Ufak bir not kırılmaz cam takınca s pen cam takılı olmadığı zaman ki gibi güzel kaymıyor ekran üzerinde. Kötü değil ama kırılmaz camsız daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar p580 modeli teknosa da indirime girmiş kaçırmayın ihtiyaç varsa

https://www.teknosa.com/urunler/125046070/samsung-tablet-sm-p580-white-tur

• quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

Hocam galaxy tab a6 10.1 inc s pen li tablet kullanıyorum. Model numarası p587 4g li model. İşinizi görecektir. Mutlaka sd kart almanızı da tavsiye ederim.

Ufak bir not kırılmaz cam takınca s pen cam takılı olmadığı zaman ki gibi güzel kaymıyor ekran üzerinde. Kötü değil ama kırılmaz camsız daha iyi.

Mesajın için çok teşekkür ederim bu sanırım note 10.1 in güncel versiyonu yanlış mı düşünüyorum spen kullanımı nasıl acaba tavsiye eder misin arkadaşım

• sumelesmes S kullanıcısına yanıt
    S pen kullanımı gayet güzel. Android 7 de geldi. Şarj konusunda çok çok iyi 10 saat ekran süresi alıyorum en yoğun kullanımda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalemli tabletlerin sıfır desteğe sahip olduklarını biliyorsunuz değil mi?
    en kısa zamanda firma desteğini kesiyor 5.1 gelmeyen ürünlere sahip
    rakip firmadan kalemsiz olanı almayı düşünün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalemli tablet önerisi
    3 hafta önce açıldı
    iPad Klavyeli Kılıf Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Tablet Kalem Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben bu ülkede garanti zaten göremiyorum.iphone 4s aldım 2250 liraya 2011de. Kronik belli sorunları vardı donma gibi. telefon yeni olduğundan kıyıp garantiye gönderemedim. Öyle yarım yamalak kullandık 1 sene sonra garantiye yolladığımda sıvı temasi olmuş diye döndü. 7 ay garantisi vardı onuda garanti dışına bırakmış teleses denen garanti firmasi. Ne yapsan kullanıcı hatası dışında kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.