Şimdi Ara

Kali linux Kurdum bilgisayar açılmıyor Acil!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siyah ekran görünüyor GRUB_ yazısı var windowsa nasıl gireceğim yardım
    kali linux kurarken GRUB kurulamadı.
    sonra tekrardan kuruluma geçti ve bir anda bilgisayar kapandı tekrar bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum öylece siyah ekran var ekranda GRUB yazıyor o kadar ne yapacağım anlamadım açıkçası internette tam gördüğüm gibi yaptım kurulumu, diski 2 ye böldüm birini kali yi kurdum ama ne kali açılıyor nede windows 8 açılıyor.

• hocam, boot zimbirtinisi bozmussun sanirim. windows cdsi varsa
    repair cd mi ne var onla duzeltebiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim söylediklerinizi yapacağım. Umarım düzelir. Olmadı artık servise yollayacağım
  • skr008 S kullanıcısına yanıt
    sorunu hallettim Tekrardan Teşekkürler. Ben hdd nin kopyasını almıştım ancak windows 8 kurulum cd si bende olmadığı için internetten indirdiğim windows 8 pro ile formatladım. İndirdiğim windows sürümünün kendi key i vardı. onunla yaptım bu işlemi. Yani yaptığım kaçak oldu diyebilirim. size sormak istediğim şu bios'ta gömülü olan orjinal windows key böyle bir işlem yapınca silinmiş midir? Tekrardan orjinal windows 8 kurulumu nasıl yapabilirim. veya servise göndersem orjinal kurulum yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skr008 -- 27 Nisan 2015; 21:45:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.