Şimdi Ara

Kalıcı Gri Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ACER marka VG270U model monitör de, aniden gri ekran sorunu oluştu. bilgisayar açık iken verdi bu ekran sorununu; ekran kartını değiştirdim, değişen birşey olmadı, driver lar güncel, windows 11 güncel, windows dosya hata taraması yaptım sorun yok, farklı bir monitör getirdim ve kasayı denedim sıkıntı yok, görüntü alabiliyorum. Yani VG270U haricinde olabilecek tüm olasılıkları denedim. 2020 yılında aldım ve garanti de yok, bu sorun ne kaynaklı olabilir. ? bir de görüntü ile paylaşmak istiyorum bu durumu; yardımlarınızı ve önerilerinizi rica ediyorum. teşekkürler

Kalıcı Gri Ekran Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasa283 -- 18 Temmuz 2024; 16:10:8 >

• Merhaba,

Anladığım kadarıyla monitör haricinde sistemde herhangi bir sorun olmadığını teyit etmişsiniz. O zaman (şayet monitör darbe falan da almadıysa) panelde içten bi' sıkıntı oluşmuş gibi görünüyor.

Aslında 4 yıl yeni paneller için çok uzun bi' süre sayılmaz lakin bu tarz durumlar ne yazık ki olabiliyor. Akabinde günlük kullanım süresi + ortam sıcaklığı/iklimlendirmesi mevzuları da farklı etkenler olarak sıralanabilmektedir.

Kablonun tam olarak oturması vs. bunların muntazam şekilde kontrol edildiğini varsaydığımı da belirteyim. Yani son tahlilde ihale monitöre kaldıktan sonra ACER veya farklı servislerden destek alabilirsiniz ki belki de basit bi' lehim sorunu bile olabilir.

Kalıcı Gri Ekran Sorunu 

• çok teşekkür ederim, monitör ü kendim açıp açmama konusunda kararsızım, 3 kişiye danıştım whatsapp üzerinden, 3 ü de panel dediler, panel tamiri 1500 tl fiyat aldım en düşük, panel değişimi ise 170 dolar dediler, çıkma panel zor bulunurmuş, ama biraz mecidiyeköy de gezineyim diyorum...bu arada 1500 tl panel tamiri garantili değil, yani 1 yıl götürür dahi diyemiyor ve kaldı ki tamir mümkün bile diyemiyor...değişim ise 5650 tl civarında, dolayısıyla tamir i denicem; olmaz ise artık, monitör için çöp diyebiliriz sanırım, ve inanın bu 4 yıl boyunca monitör yattı...toplamda aktif olarak 6 ay kullanıldı..Acer bir daha asla...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.