arkadaşlar kaliperlerimi kırmızıya boyamak istiyorum ama sizce boyaylamı yapmalıyım yoksa brembo' nun kapaklarınımı almalıyım? Ayrıca bu işlemi İstanbul da nerede yaptırabilirim?
Boya 5 tl ye brembo kapak 80 tl ye malolur kendin yaparsan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: brkagcbl
arkadaşlar kaliperlerimi kırmızıya boyamak istiyorum ama sizce boyaylamı yapmalıyım yoksa brembo' nun kapaklarınımı almalıyım? Ayrıca bu işlemi İstanbul da nerede yaptırabilirim?
Sadece kırmızıya boya ve bırak,kapaklar ufacık disklerin üstünde komik bir görüntü oluşturmaktan öteye gitmez...
Brembo kaliper takmak için en az 16 jant olması gerekiyor. Ben de boyatmayı düşünüyorum boyatacaksanız ısıya dayanıklı boyayla boyatın zamanla boya deforme oluyor.
Araç renginiz nedir acaba ?
araç yeni kasa beyaz ford focus
Araç siyah olsa kırmızı daha şık dururdu ama beyazda da kırmızı şık durur eminim =)
Kesinlikle çakma brembo kaliper kapağı filan düşünme. Boya geç
peki nerde boyatabilirim? Kendim boyamak istiyorum ama nalburlarda ısıya dayanıklı kırmızı boya bulamadım
sizden ricam boyarken biraz özenli davranın, balatayı yayını filanda boyamayın, biraz orjinal gözüksün, bi tane civataya bakar en nihayetinde ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme