Şimdi Ara

KALİPTO BİR HIRSIZ --ADMİN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kaç defa gb sattım char aldım hiç dolandırılmadm güvenlir insanlarla takas yap bidaha;)
  • Güvenmediğin kişilerle takas yaparsan sonu böyle olur.
  • üstad bi kere senin oyuna para vermen yanlış gerçekten çok üzüldüm ama elden ne gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrfelae

üstad bi kere senin oyuna para vermen yanlış gerçekten çok üzüldüm ama elden ne gelir

İyi oyuna para vermeyip aga 10k pls diyim en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

quote:

Orjinalden alıntı: jrfelae

üstad bi kere senin oyuna para vermen yanlış gerçekten çok üzüldüm ama elden ne gelir

İyi oyuna para vermeyip aga 10k pls diyim en iyisi.

üstad şimdi o kadar para verdinde eline ne geçti bi de paranın nerelere gittini de bilmiyosun öyle harca harca sen sonra kalipto gibi adamlar gelsin elinden alsın paraları

• Bu bölüm amacından çıktı artık paylaşımda olmadığını varsayaraksak kapansa daha yararlı olur forumun huzuru için
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bu bölüm amacından çıktı artık paylaşımda olmadığını varsayaraksak kapansa daha yararlı olur forumun huzuru için

sebep ?

dolandıranlar dolandırmaya devam etsinler diyemi ! bu forumda binbaşı olmuş belli bi yere gelmiş kişilerin hırsızlığı yerde kalmamalı forumdan uzaklaştırılmalı diye düşünüyorum ve ayrıca bu kişilerin zamanında adminler tarafında 3-5 fake üyelikle girdiği ve taraflı davranış sergikeyerek bu fake üyelikleri kullanarak kendilerine rant elde ettikleri ispatlanmışken niçin hala forumdalar merak ediyorum sadece
    ama eminim bu kişiler forumdan uzaklaştırıldı diyerek nickilerini bile değiştirecek kişileri forumda tanıdığından şüphem yok .. aslında başka şeylerde aklıma geliyor ama yazarsam sanırım uzaklaştıralacağım o yüzden böle kalsın ama herkeste kimin ne olduğunu anlasın asla ama asla forumdan admin aracı olmadığı müddetçe örk '' erhan ' kimse takas alışveriş yapmasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.