Şimdi Ara

Kalista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalista yakın bir zamanda iyisinden bi nerf yiyecek galiba. zaten ulti'sini kullanmak yeterince zor benim için. ruha bağladığın kişi ile o anda iletişim içinde olamadığından ve kendisi kalista hakkında pek bilgiye sahip değilse ulti kullanmak tam bir eziyet. yanlış kullanılıyor sonra carlamaya başlıyorlar "neden aralarına fırlattın beni, senin yüzünden öldüm, u atacağını bilmiyordum" vs vs vs diye. ki pasifinin dezavantajları da cabası. (saldırının iptal edilemez oluşu ve saldırı sırasındaki kitlenmeler) oynaması son derece zorken ve diğerlerine nazaran daha az tercih edilen bir hero iken neden nerf yiyecek anlamadım. tamam e skilli cidden tek başına ilah ama onun da kısıtlamaları var zaten. (mesafe kısıtlaması mesela) q da kullanması son derece beceriklilik isteyen bir skill yine, kısa mesafeli oluşu ve alanın darlığı ile. e ile ok biriktireceksin de q vurup okları arkasında geçirttireceksin falan sanmıyorum bunu her kalista oyuncusunun yapabildiğini. yani nereden tutsam elimde kalıyor bu hero ne gibi bir nerf yiyecek ki, yani yemesinin mantığı ne bu kadar zorken? içimden bir ses e'ye müdahale edip kalistayı düzeltelim derken komple batıracakları yönünde ama hayırlısı. riot açıklaması:

"bu sezon kalista için biraz daha farklı bir yaklaşım ortaya koymayı planlıyoruz ve kendisini mercek altında tutmaya devam edeceğiz."

Sizin düşünceleriniz ne konu hakkında?

Not: Sanki kalista oynaması çok zormuş gibi yazmışım ama o kadar da zor değil yani. :D Sadece görüşlerinizi merak ediyorum bu konu hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 22 Ocak 2016; 19:06:24 >

• Kha v2 olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tristana twitch gibi turnuva champi yapacaklar

• Pasifi çok op nerflensin ama fazla değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yinede şuan çok güçlü. Geçen oyunu bilen şampiyonlar şamp. kalista ve şampiyonlar şamp. thresh geldi. Adamların geçmişine baktımda. Oyunu bilen bot lane her türlü taşıyor abi.

• pasif veya e yi silmedikleri sürece oynanır skillseti güçlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.