Şimdi Ara

kalista hakkinda bildikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kalistayi biraz once aldim fakat heronun vururken hareket etme olayini bir turlu cozemedim ve heronun kombosu nedir ekstradan ultiyi attigmz adam dusucegi yeri kendimi seciyor ? Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam dusecegi yeri kendi seciyor pasifi icinde imlec beliriyor karisik aslinda anlatamiyorum fazla zamanlamayi yap

• Kalista pasif şu anda biraz değişti ve zıplama konusunda bug var, düzeltilene kadar oynama derim ben.
  • Minyona auto atıp adama auto atıp e ile ikisine de vurduktan sonra adama q atıp e atınca çeyrek can alıyo anlatabildim inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Minyona auto atıp adama auto atıp e ile ikisine de vurduktan sonra adama q atıp e atınca çeyrek can alıyo anlatabildim inşallah

Tesekkur ederim once q atiyordum ben

• Lane poke olayını üstteki arkadaş güzel açıklamış, item olarak şuanda izlediğim yayıncılar genel olarak ilk runaan-bt gidiyor bende bu dizilimi kullanıyorum. Runaan ile E'yi rakip minyonlar sayesinde sürekli kullanabiliyorsun verdiği as pasifle birlikte seni çok mobil hale getiriyor. Karşıda skilshot bir support varsa gerçekten illallah ettirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrRoar -- 19 Ocak 2015; 7:57:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.