Şimdi Ara

kalista ile nasıl hızlı kite yapıyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
18.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formenos

Shift'e basılı tutarak bir yöne doğru yürü en yakındaki hedefe vurup gidiyor. Shift'e basılı tutarak sağ tık sağ tık yaparsan daha rahat olur bence A'dan.

Not: Shift ile yapınca sağ tıkı adama değil bir yere basarak yürüme emri veriyoruz. O kendisi en yakın hedefe vuruyor.

Not 2: Sol shift kullanılır.

Not 3: Oyuncudan oyuncuya değişir size A da kolay gelebilir ikisini de deneyin hangisi rahatsa kullanın.

kardeşim o otomatiğe alma işi nasıl bi anlatırmısınız vallahi hiç anlamadım burdakiler bilşo anlatamıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkB

quote:

Ben A+A+A+A şeklinde yapıyorum a'yı smart cast kullanıyorum. Çok zor ama alışınca daha güzel.

kardeşim a yı smart caste nasıl ayarlıyoruz çünkü a yı adamın üstüne sol tık yaparak yapabiliyorum anca

Player attack move click olması lazım , türkçesini bilmiyorum.

Eh bunuda çeviremiyorsan hiç yazma daha iyi çok kuul oldun zaten ingini bilion türkçesini bilmion ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

quote:

quote:

Ben A+A+A+A şeklinde yapıyorum a'yı smart cast kullanıyorum. Çok zor ama alışınca daha güzel.

kardeşim a yı smart caste nasıl ayarlıyoruz çünkü a yı adamın üstüne sol tık yaparak yapabiliyorum anca

Eh bunuda çeviremiyorsan hiç yazma daha iyi çok kuul oldun zaten ingini bilion türkçesini bilmion ya

Sen Türkçe bilion da ne oldu ? Riot Türkiye çevirme konusunda müthiş olduğu için (!) mesela woad king darius > cesur yürek darius , el tigre braum > ringlerin bilmem neysi olduğu için çok farklı bir şekilde çevrilmiş olabilir diye düşündüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen Türkçe bilion da ne oldu ? Riot Türkiye çevirme konusunda müthiş olduğu için (!) mesela woad king darius > cesur yürek darius , el tigre braum > ringlerin bilmem neysi olduğu için çok farklı bir şekilde çevrilmiş olabilir diye düşündüm.

Bak güzel cevap yazdın bişi diyemiyorum
    Fena qapaq yaptın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak güzel cevap yazdın bişi diyemiyorum
    Fena qapaq yaptın

Aklını alırım.

• Ben arkamdan biris kovalıyorsa Shift MB2 yi a olarak ayarladım. A ya basar basmaz direk smart cast gibi kullaınıo. Kaçarken vururken minyon falan yoksa yanınızda isteddiğiniz yere a basabilirsiniz. Yani ben gidiceğim yone faeyi tutup a sağ klik yapıyorum pratik oluor. Diğer şekilde sağ klik le sol kliği karşıtıyorum. Heyecandan
  • Rammusun ultisi kalistayada vurur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz da el aliskanligi bence, mesela ben mouse ile cok rahat kitelayabiliyorum ama shiftle de yapan var, a ile yapan da var. Ama normal bir adc gibi kitelayamazsin Kalistayla, once duz vurus yapip gidecegin yone dogru hareket etmelisin. Hareket edip sonra vurayim tarzinda oynarsan kitelayamazsin tabiki :)
  • Yetenek kanka

• shift (basılı tut)- sağ tık(bas çek)
  • Erkek adam kite yapmaz direk dalar

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Yetenek kanka

• Kalista kitesi en noob adc nin bile yapabileceği kite tır.

Hayır niye bu kadar uzatıyorsunuz onu anlamıyorum, smartcast ten A tuşuna atama yap, kaçacağın yöne doğru mouse u tut ve sürekli A A A A yap. Bu kadar bunu da yapamıyorsanız neden silverım diye düşünmeniz normal.

Bu arada abartılıyor mu diye silver a düştüm tekrar, komediymiş lan burası ego tatmini için en ideal elo.
  • Sağ tuşla kaçırmamaya çalışın o dediğiniz a yöntemiyle diğer adclerde tökezlersiniz

• Ayarlarda oyuncu saldırı tıklaması var onu space kôy sürekli tf de space bas

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

%75 i kalista script zaten

E skiliyle seni az canla birakmayip olduyorsa scrpttir

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Kalista kitesi en noob adc nin bile yapabileceği kite tır.

Hayır niye bu kadar uzatıyorsunuz onu anlamıyorum, smartcast ten A tuşuna atama yap, kaçacağın yöne doğru mouse u tut ve sürekli A A A A yap. Bu kadar bunu da yapamıyorsanız neden silverım diye düşünmeniz normal.

Bu arada abartılıyor mu diye silver a düştüm tekrar, komediymiş lan burası ego tatmini için en ideal elo.

A tuşunu nereden otomatiğe alıyoruz ?

• kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    oyuncu saldırı hareketi gibi bir şey vardır, sağ click in atandığı nokta ile ortak yerde 2 buton var. Birisini A ya atarsın ve bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.