Şimdi Ara

Kalista mı Graves mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini tercih ediyorsunuz zevk oynanış op'luk bakımından birini açıcağım karar veremedim lütfen trollemeyin

• graves tek atıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum trollemeyin diyorum adam gibi soru soruyorum konuyla bi fikrin yoksa yazma yazıcaksanda adam gibi yaz 10 yaşındaki çocuk gibi yorum yapmayın
  • Kesinlikle graves.
  • Adam zaten doğru yazmış

• ne cocuğu kardeşim graves suan cok op yardım edende kabahat

• paeruX P kullanıcısına yanıt
    Adam ciddi bu konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de Graves gerçekten de tek atıyor.
  • kalista kötü mü yani ? imaq oynuyor
  • Graves oynaması kolay luciana benzer kastığı zaman tek atan bi şampiyon lane dede öyle fazla ezilmez kaçış yeteneği var hasar yeteneği var düz atakları op daha ne olsun kalista zor oynaması ve kaçış yeteneği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: paeruX

kalista kötü mü yani ? imaq oynuyor

Graves tek atıyor dedim. Farkındaysan Graves çok iyi veya Kalista çok kötü diye bir yorum yapmadım. 6'dan sonra Q+R yarı can alıyor kullanmayı bilirsen Graves'te.
  • Graves teq atıyor yazıcaktım da velet olmiyim diyorum

• supportlar için kalista daha op
  • kite yapmayı becerebiliyorsan ve pren varsa kalista.

yoksa graves.
  • Kite yapmayı biliyorsan kesinlikle kalista derim.Bugün maçıma bi adam geldi.Kalista ile dehşet kite yapıyor adama yetişemiyorsun.WW oynuyordum anca sıcra + ulti + 2 kez q ile kesiliyordu adam : D .Ve daha da garibi ilk 25dk 1 tane ad itemi yoktu(tek mahvolmustan gelen saldırı gücü vardı) ona ragmen 18 kili vardı 25.dk da.Sonra ebedi cıktı oyun sonu 36 killdi adam : D Adam öyle bi kite yapıyor ki karşımda holyphoenix'in smürfü mü var dedim resmen.Eğer kite yapmayı biliyorum ya da ögrenirim saglam kite yaparım diyorsan kalista al.Ben o kadar kite yapamadıgım için düz adclerle oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 24 Ocak 2015; 1:09:36 >
  • Graves şu anda çok op ki zaten picklenme yüzdesine bakarsan en çok yüzde şu an onda diye biliyorum. Büyük ihtimalle nerf gelir zaten en yakın zamanda çünkü şampiyonalarda falan sanırım her maç görüyoruz gibi. Kalista oynaması daha zevkli bence çünkü gravesteki kite mevzusu kalistadaki gibi değil kalistada hop oraya hop buraya skill dodgelama mekaniği çok hoş ve zevkli üstüne e stacklendi mi çarptan fazla vuruyor baron & drake bile çalarsın :D ama dedikleri gibi graves tek atıyor ani hasarı zaten yüksekti en son aldığı bufflardan sonra dibine girdin mi çok feci yani yanına yaklaşan bir adc yok gibi şu anda o konuda
  • Kalistaya hiç ısınamadım
  • Graves
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im veritas

Graves oynaması kolay luciana benzer kastığı zaman tek atan bi şampiyon lane dede öyle fazla ezilmez kaçış yeteneği var hasar yeteneği var düz atakları op daha ne olsun kalista zor oynaması ve kaçış yeteneği yok

düz atakları op

• Graves

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.