Şimdi Ara

Kalistanın pasifi fazla op değil mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu çoğu konuda dile getirmiştim,pasifinin değişmesi lazım. Her vuruşta değil de 3 vuruşta 5 vuruşta bir zıplaması lazım yoksa diğer türlü çekirge gibi ordan oraya zıplayıp ayar ediyor adamı.
  • hero pasif+e üzerine kurulu o pasifi nasıl nerfleyecekler hiçbir fikrim yok ama 2 vuruştan 1inde zıplama felan yaparlarsa heronunda doğası bozulur zor durum riot için tahminen e'sinin damageinde bi değişiklik olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

Pek bir Op luğu yok ya.Abartmayın arkadaşlar Q su az bişey damege atıyor. W da damege yok E desen biriktirmen lazım Ultide damege yok.Tek sahip olduğu şey kite.Bence gayet dengeli.Saf yetenek herosu olmuş baya beğendim

Adam bi o uc kisiye vuran as iteminden aliyor ad itemi olmadan milleti kite manyagi edip E ile kesiyor neyi op degil. Ulan zed ile adami kesiyorum ama ulti yokken kalistanin yanina yaklasmak asiri riskli yakalayamiyorsun sampiyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasifine 1 saniye cd gelebilir
  • Aa iptal edilemiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 canlı kalistayı Full can yorick ile zıctığı yere kadar kovaladım öldüm.

• Sanki kötü yanı yok gibi konuşmuşsunuz. 50 maç kalistam var rankedda sezon 5'te , insanlar artık nasıl oynayacağını çözdü kalistaya karşı. Kalista aldığım anda karşı takım direk kafama atılan ccsi olan herolar pickliyor. Ayrıca lanede ganklerden kaçması çok zor. Karşıda bir pant,lissandra,irelia oldumu oyun oynatmıyor. Her hero çıktığında op op diyosunuz, sadece güçlü yanlarını tartışarak sanki herhangi bir güçsüz yanı yokmuş gibi düşünüyorsunuz. Bugün LPL'de Uzi pickledi kalista. Adam dünyanın tartışmasız en iyi ad carry oyuncusu ama oyun oynatmadılar. Karşı takımda Lissandra,Vi,Leona vardı. Uzi qss çıktı supportu mikael çıktı fakat yinede fightlarda ayakta kalamıyordu. Sonuç olarak her heronun bir güçsüz yanı vardır. Op op demeden önce bunları düşünün.
  • Evet. Acik ara oyunun en op pasifi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

quote:

Ruanın kasırgasını deneyen var mı item olarak yeni heroda .Normalde bu item kullanılmıyor evet rangei az ama kalista rangee kolayca girip kolayca çıkabilir ve e skillini herkesin üstünde bırakıyor biri ölürse e skilli sıfırlanıyor hemde .Denenebilir diye düşünüyorum

qtpie runaan ile oynuyor kalistayı çoğu zaman ve evet gerçekten baya işe yarıyor

• Atlama mesafesi kisalabilir atak menzili kisalabilir pasif stack biriktirmesi bello mizlak sayisiyla sinirlanabilir falan filan

• quote:

Ruanın kasırgasını deneyen var mı item olarak yeni heroda .Normalde bu item kullanılmıyor evet rangei az ama kalista rangee kolayca girip kolayca çıkabilir ve e skillini herkesin üstünde bırakıyor biri ölürse e skilli sıfırlanıyor hemde .Denenebilir diye düşünüyorum

Bu champa runaan rushluyorum. Ebedi, pd, botrk, son fisilti ve bot.

E si tum hedeflere stack atiyor. Kite yaparken kacmanin e guzel tarafi da bu. Yavaslat ve kac.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

E si tum hedeflere stack atiyor. Kite yaparken kacmanin e guzel tarafi da bu. Yavaslat ve kac.

Ben onu yazdığımda yeni çıkmıştı champ .Ama her oyun küfür yiyince daha çıkmadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Ben onu yazdığımda yeni çıkmıştı champ .Ama her oyun küfür yiyince daha çıkmadım

Son fisilti yerine muramana kasmayi denedin mi runaanla beraber efekt show yapiyor. Troll bir secim ama hatri sayilir bi hasar vuruyor.

• Evet, bir adc için harikulade bir pasif fakat W ve Ulti yeteneklerinin hasara sahip olmaması,normal şartlarda Q yeteneğinin tek hedefli olması alan etkili tek hasar kaynağı E sinin biriktirme yaparak hasar vermesi bu olayı dengeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heimy -- 9 Şubat 2015; 16:58:39 >
  • adc oynayıp da kalistaya karşı zorlandığın için bu konuyu açtıysan eğer ebedi statik ve bottan sonra donmuş balyoz kas. yada ashe al. veya ıskalamam diyorsan jinx al w q aa aa r salla. oynamak zor değil sadece strateji geliştirmen lazım. birde kalistanın da bildiğim kadarıyla handikapları var. diyelim ki 50 canın var ve kalista son normal saldırısını yaptı. normal olarak mızrak sana ulaştığında ölmen lazım ama sıçrayıp da menzilden çıkarsan diğer adcler gibi isabet etmiyor ve ölmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Atlama mesafesi kisalabilir atak menzili kisalabilir pasif stack biriktirmesi bello mizlak sayisiyla sinirlanabilir falan filan

Mis gibi adcyi useless yapmaya ne meraklısınız. Vuruş skilleri zaten kısıtlı bir hero kite ile bunu eşitliyor zaten.
  • bunun olduğu maçta ne ejder ne baron alınıyor elinden felaket op 3 vuruştan sonra tek atıyor zaten
  • Pasife nerf gelmez ama ejder ve nashora stack biriktirmeye dokunurlar gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

riot low oyunculara zorla kite yaptırma peşinde. (bizimkiler adama atlıyor ama neyse). diyeceğim o ki yiyeceği nerf kesin menzilden olacak. bu kadar hareketli adcye o menzil çok. vayneyle aynı yaparlar

Vayne de 550 değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

adc oynayıp da kalistaya karşı zorlandığın için bu konuyu açtıysan eğer ebedi statik ve bottan sonra donmuş balyoz kas. yada ashe al. veya ıskalamam diyorsan jinx al w q aa aa r salla. oynamak zor değil sadece strateji geliştirmen lazım. birde kalistanın da bildiğim kadarıyla handikapları var. diyelim ki 50 canın var ve kalista son normal saldırısını yaptı. normal olarak mızrak sana ulaştığında ölmen lazım ama sıçrayıp da menzilden çıkarsan diğer adcler gibi isabet etmiyor ve ölmüyorsun.

menzilden çıkmak değil, kalistanın görüşünün olmadı yere girersen mızrak saplanmıyo. mesela çalının girışine saplanıyo. çok kill kaçırdım bu yüzden :(

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.