Şimdi Ara

Kalite Mp3 çalan Telefon? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e398 forumuna da bi göz at istersen tabiki e398 dehset bi sesi var hocam ;)
  • hmm teşekkürler arkadaşlar sanırım E398 alıcam
  • arkadaşlar motorola e398 in dış sesiyle hiç bir telefon yarışamaz (telefon bas sesi vermesi için titreşim motoru kullanıyor) bu telefonu herkes bilio 3d stereo sound ses veriyor kulaklıktada aynen 3d stereo ses veriyor ama bi mp3 player daki kadar yüksek ses vermiyor lakin kulaklıktada sesi çok kaliteli. kutunun içindense kulaklık, usb kablosu , mp3 player yazılım CD si ve 64mb transflash/micro SD kart hediye olarak geliyor. bu telefonun şu an ki fiyatıda 370 ytl civarında.
  • vatan bilgisayar cardfinanas 8 taksit + %18 indirim kampanyası vardı.www.vatancomputer.com dan bibak bitmemişse motorola L7 al derim yanında 128 mb hafıza kartı da geliyor. ses kalitesi ii.
  • ben motorola e398 kullanıyorum ve sesi dehşet bası da bi harika ayrıca orjinal kulaklığında sesi de çok kaliteli cep telefoncuda e398 i görünce hiç düşünmeden almıştım iyiki de almışım e398 en iyi seçim
  • arkadaşlar e398 alın sesi istediğiniz gibi ayarlaya biliyorsunuz ayrıca tele daha bir çok özellik eklenebiliyor orjinal yazılımında olmayan .. ses konusunda hiç bir tel e398 in üstüne çıkamaz ben butun tellerin sesini bastırıyorum hele bide dışardayken çaldıgında arabadan geliyormuş gibi oluyo ses özellikle funlight özelliği de bi ayrı hava veriyo bi ortamda çaldıgında hem ses hem görüntü disko gibi tel yani hafıza 512 lik kart var bende itunes ( ipod yazılımı yukleyebiliyorsun tele ) kısacası ne istiyorsan var telde tavsiye ederim sadece kamera tatmin edici seviyede çekim yapmıyor yani vga oluşundan dolayı ama ses için bir numaralı telefon e398 ben k750i ninde sesini bastırıyorum benim telle arkadaaşta var aynı anda çaldırdım bir çok kez çocuk bile imreniyo benim e398 in sesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 15 Haziran 2006; 19:47:27 >

• üste biraz daha koy ve 2, el k750i al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.