Şimdi Ara

Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem v2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
16
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: addar

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Dostum verdiğin filmlerin konuları çok güzel ilgi çekici falan ama torrent sitelerinde %10unu bulabiliyorum onlarda 1-2 seedli nerden indiribiliriz bu filmleri?

Ben de bunu merak ediyorum, çoğunun dandik dvdripleri var sadece.

Açıkçası bende çoğunu dandik dvdriplerle izliyorum, çünkü bu filmlerin çoğu blu-ray'e hiç uğramıyor. Bu konuda yapacak birşey yok ne yazık ki.

Melladin bulamadığın filmleri filestube'da ararsan ulaşabileceğini düşünüyorum.

Telefondan izleyeyim o halde, büyük ekranda hiç izlenmiyor.

• arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum torrentten DTS destekli türkçe dublaj film hangi sitelerden indirebilirim.
  • Harika yapmışşsın.Eline Sağlık.Takipteyim.
    Şuan Filmler arasında önce izliyeceğim 4 film seçtim.
  • Lawn Dogs altyazı bulamadım.Bulan Var mı?
  • Takhté siah | Kara Tahta (2000) IMDB: 6,9

http://www.imdb.com/title/tt0246266/

Filmin Özeti:
    Kara Tahta, Kürtçe olarak çekilmiş bir İran filmi. Cannes Film Festivali'nde jüri büyük ödülü almış olan Kara Tahta, İran kırsalında kendilerine öğrenci arayan öğretmenlerin öyküsünü belgesele yakın bir dramatik formda anlatıyor. Bu öğretmenler, sırtlarında kara tahtalarıyla seyyahlar gibi geziyorlar. Bölgede yakın zamanda yaşanmış savaşların yarattığı yıkım ise, her sahnede kendini belli ediyor: Öğretmenlerin sırtlarında taşıdıkları kara tahtaların tek işlevi, öğrenciler ders verilirken ortaya çıkmıyor. Bu kara tahtalar, aynı zamanda birer kalkan ve sığınak görevi de üstleniyor zorlu coğrafyada. Hatta, kimi durumlarda bir eşe karşılık olarak da verilebiliyor. Bu filmde oyuncu olarak karşımıza çıkan Bahman Ghobadi'nin, yine bir Kürtçe film olan Sarhoş Atlar Zamanı'nda yönetmen kimliğiyle karşımıza çıkmış olduğunu da ekleyelim...

Neco z Alenky (1988) IMDB: 7,5

http://www.imdb.com/title/tt0095715/

Filmin Özeti:
    Çek yönetmen Jan Svankmajer'den sürreal bir Alice Harikalar Diyarı'nda uyarlaması. Lewis Caroll'ın aynı isimli romanın serbest bir uyarlaması olan filmde, orijinal hikayeye sadık bir şekilde Alice beyaz tavşanın peşine takılarak başka bir dünyaya geçiş yapıyor. Alıştığımız Alice hikayesindekinden farklı olan bu dünyada, korkutucu karakter ve yaratıklarla karşılaşıyoruz. Yönetmen Jan Svankmajer, sürreal öğeler kullanarak anlattığı Alice'in fantastik hikayesini bir korku masalına dönüştürüyor. Yönetmenin, animasyon, gerçek çekimler ve kukla kullanarak farklı teknikleri bir araya getirerek çektiği film görmediğimiz bir Alice hikayesi sunuyor; ve kültler arasındaki yerini alıyor.

Moartea domnului Lazarescu (2005) IMDB: 7,9

http://www.imdb.com/title/tt0456149/

Filmin Özeti:
    Bay Lazarescu'nun Ölümü, dostluk duygusunun yitirildiği, yardıma ihtiyacı olan birinin görmezden gelindiği bir dünyayı anlatıyor. Bazen içinde bulunduğunuz bir durumla ilgili gerçeği öğrenmek, açıklaması ne kadar basit olursa olsun, bir ömür sürebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.