Şimdi Ara

Kaliteli Bir Server Arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepinize öneri ve yardımarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaslar.ama ben tek serverde kasmasını seviyorum.suan santosuunverdiği server fena diil.saolsun iyide anlaşıyoruz kardeşimle.bu arada adminliği banasöylediysen karedsim sanada teşekkür ederim ama adminlik yapmak istemiyorum artık.4 senedir kingmuda yuapmıştım çok yoruldum.zevkli iş amaçok uğraştırıyo adamı.yinede teşekkürler (eğer banadediysen).şimdilik santosun olduğu serverde kasacağım kapanmazsa sürekli burda kalabilirim.castle muda güzel amaben yeni versiyonları sevmiyorum pek.eğer olurya ilerde iyi bir sponsor bulabilrsem belki kardeşleirmnle yeniden açarız kingmuyu.saygılarımla....

Hunterr
  • TeKMu

------------------------------Tekmu.servegame.org-------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_

Merhaba arkadaşlar.Ben muonlineyi çok seven ve yaklaşık 5-6 sendir oynayan biriyim.sadece kingmuda 4 sene oynadım.Adminlikte yaptım 4 sene (Zeus).Kasmaktan bıukmıştım.şimdi şöyle kaliteli ve en önemli konu zırt pırt kapanıp emekelriminheder olmayacağı ,içinde mu onlineyi severek oynayan ve seviyeli olan iyi bir Türk serveri arıyorum.Kasmaya karar verdim.Yanlış anlamsın kimse başka serverlere kötü yada iyi deil demiyorum ama kolay kolay kapanmıyacak güzel bir server arıyorum.Tercihim genelde 99 yada 97 versiyonda olabilir.yeni versiyonları sevemedim.ama onlardaolursa olabilir.Böyle bir serverde oynayan varsa yada server görevklileri link verirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.sayglılarla...

Hunterr_Zeus

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.